Page 57 of 217 FirstFirst ... 747525354555657585960616267107157 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 4339
  1. #1121  
    Finally got it to work! Thanks to everyone who posted!

  2. #1122  
    @Jack87


    that is it. My work computer is on service pack 2. I cannot change that. My work computer also does not allow ad-hoc connections. So i will try to get bluetooth working somehow.
  3. #1123  
    Quote Originally Posted by aonic View Post
    That's normal for BT tether, you can just ignore it and tether will still work. I'll work on fixing it for a future version. Added to my list of todo
    Thanks, you are absolutely correct in that it is currently functioning. Thanks!
  4. hassiga's Avatar
    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    21 Global Posts
    #1124  
    I read through almost all the pages on here and ive still had no luck,
    I installed the app thru my SDK on my mac..
    When i run the program, I turn Wifi off and turn on wifi tethering..
    Then it just says "Enabling WiFi Tethering..." forever..
    what could be the deal?
  5.    #1125  
    hassiga, webosinternals.services must be installed using root
    My Tether - version 2.1.0 now live. No patching, no ad-hoc, more features!
  6. hassiga's Avatar
    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    21 Global Posts
    #1126  
    Quote Originally Posted by aonic View Post
    hassiga, webosinternals.services must be installed using root
    sorry for the newb questions.. how do i go about doing this on a mac?
  7.    #1127  
    hassiga: Accessing Linux From OSX - WebOS Internals

    I'm updating my Pre to 1.1, lets see how My Tether is after 1.1
    My Tether - version 2.1.0 now live. No patching, no ad-hoc, more features!
  8. #1128  
    Quote Originally Posted by hassiga View Post
    I read through almost all the pages on here and ive still had no luck,
    I installed the app thru my SDK on my mac..
    When i run the program, I turn Wifi off and turn on wifi tethering..
    Then it just says "Enabling WiFi Tethering..." forever..
    what could be the deal?
    Not to be a d**k (and not to single out hassiga, because it's clearly happening alot), but...

    <rant>

    How many times has someone posted with this same issue, claiming to have read most of the previous posts (except apparently the FIRST post) without finding the solution? I understand that it's easy to overlook details, but this issue in particular has been brought up and answered on just about every one of the 57 pages thus far.

    </rant>

    Just saying, there might not be so many pages to read through looking for solutions (btw, there's also 'Search' functionality) if the same questions weren't being repeatedly answered...

    Aonic, again, thanks for the terrific piece of software.
  9. jsa334's Avatar
    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    77 Global Posts
    #1129  
    1.1 up and running My tether working and good as ever.
  10.    #1130  
    onexistence thank you and no problem!

    jsa334 awesome! good to hear, i'm still installing

    Update

    The functionality works, just some minor UI fixes that need to be done.
    After closing the "Options" menu, the toggle buttons disappear.
    My Tether - version 2.1.0 now live. No patching, no ad-hoc, more features!
  11. jsa334's Avatar
    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    77 Global Posts
    #1131  
    aonic,
    Just went thru all the options, tabs, buttons everything checks out ok and have restarted tether several times everything is still working. And seems a bit faster well just hoping anyway.
  12. #1132  
    I think im going to buckle down and update, hope the tether functionality still works for me, I will update shortly, on mac osx btw..
  13. ssrjazz's Avatar
    Posts
    786 Posts
    Global Posts
    790 Global Posts
    #1133  
    Hey aonic, how much closer are you now to getting the service done so you don't have to root the Pre? I believe you said 80% last time you mentioned anything.
  14. NitOxYs's Avatar
    Posts
    191 Posts
    Global Posts
    215 Global Posts
    #1134  
    I haven't done this yet, I'm looking forward to doing so. Hopefully it'll be native once Sprint gets their head out of their asses. Wait.. They did it with the instinct. God I hate Business Politics.
    Sprint Palm 2 - Developer Mode - 2.1.0
  15. #1135  
    Wireless tethering working using mac OSX. Posting right now from my tethered macbook
  16. #1136  
    Updating to 1.1.0 broke My Tether 1.2.1 for me ..

    When I start My Tether I get the screen in the attached image, when I click on the done button it just goes back to the launcher.
    Attached Images Attached Images
  17. #1137  
    Oops, I see there are some newer versions of My Tether, I couldn't see sigs until just a few moments ago, so i've never see aonic's sig leading to his my tether forum. Thats twice in one night I've done that, I suck. Sorry Aonic.
  18. #1138  
    I just updated to 1.1 an tether works just fine. No issues what so ever. Running 1.2.1.
  19. #1139  
    cd /tmp/
    mount -o remount rw, /

    wget http://hps.aonic.net/~raja/pre/net.a..._1.2.1_all.ipk
    ipkg install net.aonic.my-tether_1.2.1_all.ipk

    wget http://hps.aonic.net/~raja/pre/org.w...es-0.4_all.ipk
    ipkg install org.webosinternals.services-0.4_all.ipk

    rm org.webosinternals.services-0.4_all.ipk net.aonic.my-tether_1.2.1_all.ipk
    mount -o remount ro, /

    /usr/bin/luna-send palm://com.palm.applicationManager/rescan {}









    question: how do i get this code installed on my pre .. i already have the my tether icon on my pre i just need to install this on the root.. but how .. do i just start typing all this code into my phone or what .. if any one can please help me or guide me. thankz.
  20. #1140  
    is your phone rooted?

    if yes, copy/paste all that into putty

Posting Permissions