Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 24 of 24
  1.    #21  
    Quote Originally Posted by ioannis View Post
    EDIT: accidental solution! I had two google account. It seems they've been conflicting somehow. All I had to do was to disable messaging for one of them, checked that the other works and then enable it back.
    You, sir, are a HERO! I too had two Google accounts logged in; when I removed one, the other one sprung into service!! Thanks for solving this years-old problem!! Well done!
    webOS user since 20090606.
  2. likounin's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    13 Global Posts
    #22  
    Quote Originally Posted by VCI_Cell View Post
    You, sir, are a HERO! I too had two Google accounts logged in; when I removed one, the other one sprung into service!! Thanks for solving this years-old problem!! Well done!
    Ive met the same problem for years too, thank you.
  3. marysm's Avatar
    Posts
    139 Posts
    Global Posts
    140 Global Posts
    #23  
    Hello! I've been annoyed by this too! so, it looks like you can only have ONE Google account setup for messaging. That's a bummer. I'd like to have my work and personal accounts on chat. Anyone ever found away around this? Is this a webOS thing or a Google thing?

    Found this: http://forums.hpwebos.com/t5/Synergy...ng/td-p/335914

    ... I spent some time in a chat session with palm support only to have the guy tell me "respectfully, this is a problem with google apps, not webos. you need to contact them," which I respectfully don't accept seeing as how both these accounts worked (actually still work) fine together in webos 1.4.
    Last edited by marysm; 10/19/2011 at 11:15 PM.
  4. #24  
    Quote Originally Posted by VCI_Cell View Post
    You, sir, are a HERO! I too had two Google accounts logged in; when I removed one, the other one sprung into service!! Thanks for solving this years-old problem!! Well done!
    +1...can't believe I didn't stumble upon this sooner! BTW, it does not seem like WebOS 3.x on the TouchPad has ever had this issue.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions