Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 45
  1. #21  
    humm im not sure then whats going on have you rebooted your computer and phone since you installed the novacom driver ? and even though you say dev mode is on its better to double check and make sure it is actually on too . just sayin . lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  2.    #22  
    I checked Dev mode like 3 times. I'm 100% sure it's on. lol I haven't restarted the phone since I had to restart for Dev mode. I'll restart it now and see.
  3. #23  
    it sounds like the novacom driver is working so its the computer or usb cable ?? i dont know.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4.    #24  
    I restarted the phone and no difference.

    Hmmm.... Do you maybe have a link to the older version of quickinstall?
  5. #25  
    did you restart novacom driver like i said earlier ?
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6. #26  
    Quote Originally Posted by Ryknow View Post
    I restarted the phone and no difference.

    Hmmm.... Do you maybe have a link to the older version of quickinstall?
    umm its not quickinstall unless you got and old version.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  7.    #27  
    I did restart the Nova driver a couple times to make sure. lol I have the newest version of QI
  8. #28  
    http://forums.precentral.net/web-os-...t+to+windows+7

    you may try this link it might be more useful to you.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  9. #29  
    hey i have a modified novacom driver i did for my windows vista compter and thats all you would be doing in that link . would you like me to send it to you ?? just pm me your email if you want to try it ok.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  10.    #30  
    Ya I tried that and the file isnt even there for the link you gave me. I'll pm now.
  11. #31  
    ok pm me your email and i will send it to you
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  12.    #32  
    Done I think. Its not saying it sent or anything. lol
  13. #33  
    i got it , and already sent the driver to you
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  14.    #34  
    Ok cool I'll let you know as soon as I get the email and install the driver.
  15. #35  
    kool
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  16. #36  
    Just a silly thought.. In options, is it set to USB or emulator?
  17. #37  
    yeah i asked him to check that earlier but i dont know if he did or not lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  18. #38  
    well good night guys im off to bed . let me know what happens please, just pm me . if you need any more help i will be around tomorrow !
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  19. #39  
    Win 7 sucks with novacom get a real os

  20.    #40  
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    Just a silly thought.. In options, is it set to USB or emulator?
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    yeah i asked him to check that earlier but i dont know if he did or not lol
    I did Check that.

    I know you guys are probably used to dealing with people that are just stupid but I assure you anything you post and tell me to check out I WILL! lol I'm a very good listener and have pretty decent common sense. I know how it is though.

    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    Win 7 sucks with novacom get a real os
    Don't really want to use a whole other OS just for 1 program. :P
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions