Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 46 of 46
  1. #41  
    Quote Originally Posted by mespiff View Post
    Is the 800MHz patch available for download -- can i install with webosQI?



    thanks
    Rob
    Yes, you can download the 800MHz patch via WOSQI and Linux Commandline.
  2. #42  
    Is anybody else having charging issues since the 800MHz patch?

    I have been charging my Pre for over and hour and it's been stuck on 81% the entire time. WOSQI says the battery is only at 77%, so there is a discrepancy there....

    I'm wondering if it isn't charging, or if the display is wrong?
  3. #43  
    Quote Originally Posted by Hybrid AWD View Post
    There is no way to have an icon at the top of the Pre with a temp is there?
    Updated patch released to display Temperature next to Battery Life indicator:

    http://forums.precentral.net/webos-p...vice-menu.html
  4.    #44  
    Quote Originally Posted by e_vision View Post
    Updated patch released to display Temperature next to Battery Life indicator:

    http://forums.precentral.net/webos-p...vice-menu.html
    the pre was designed to not show actual battery % but if you load the "show actual battery % " patch it will show actual battery % . rboot phone you may have a memory leak in an app you had open recently.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5. #45  
    I am looking forward to trying this out
    There is no spoon
  6. #46  
    Quote Originally Posted by e_vision View Post
    Is anybody else having charging issues since the 800MHz patch?

    I have been charging my Pre for over and hour and it's been stuck on 81% the entire time. WOSQI says the battery is only at 77%, so there is a discrepancy there....

    I'm wondering if it isn't charging, or if the display is wrong?
    is the phone hot? -- i had this issue this weekend and finally had to have verizon send me a new phone -- it would get really hot whenever i pluged it in and the battery never charged only drained and if i took it off of he charger it dropped 20% in 10 min. -- first they told me it was the battery and gave me a new one -- now they are replacing the unit -- i
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions