Results 1 to 6 of 6
  1. jimmyg41's Avatar
    Posts
    48 Posts
    Global Posts
    97 Global Posts
       #1  
    I noticed a few webpages including one of the most important ones for myself (Chase Mobile Website) just come up with a blank screen. I also noticed on other pages that some images don't show up that showed up previously. I've never installed any patches or anything other than what came with the phone. Does this webpage work for anyone else on 1.4?

    http://www.chase.mobi/
  2. rawspot's Avatar
    Posts
    33 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
    #2  
    Quote Originally Posted by jimmyg41 View Post
    Does this webpage work for anyone else on 1.4?

    http://www.chase.mobi/
    No. I've noticed the same issue and mention in another thread by a couple users. It worked decently with 1.3.5.1, so I know it's not the website.

    Anyone familiar with the process to report a bug to Palm? I would really like this fixed as the website is important for me as well.
  3. jimmyg41's Avatar
    Posts
    48 Posts
    Global Posts
    97 Global Posts
       #3  
    Using the search function I did see one other person complained about it but no resolution. Sucks because I use that website a lot more than I would use any updates in 1.4. I hope it gets resolved soon.
  4. zoen22's Avatar
    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    48 Global Posts
    #4  
    yea, this sucks. have to use txt alerts..
  5. #5  
    Try this website as an alternative: mobilebanking.chase.com

    I believe it has the same functionality and it loads great in the webOS browser.

    I've come across other websites not loading properly since the update as well.
  6. jimmyg41's Avatar
    Posts
    48 Posts
    Global Posts
    97 Global Posts
       #6  
    Thank you! That website works perfectly and it's the same as the www.chase.mobi site looked like on the 1.35 (actually better since now it's formated to look perfect).

Posting Permissions