Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    I've been having SSH issues on the pre so I re-ran WebOS Doc and set-up PreWare/OpenSSH via novaterm. Regardless the device is responding horrible...

    Tried plugged in via USB and currently it's plugged into the AC charger...

    +1k pings?

    ping 192.168.1.130
    Code:
    PING 192.168.1.130 (192.168.1.130) 56(84) bytes of data.
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=9 ttl=64 time=784 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=13 ttl=64 time=1829 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=14 ttl=64 time=790 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=15 ttl=64 time=2.43 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=24 ttl=64 time=1296 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=25 ttl=64 time=289 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=34 ttl=64 time=2012 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=35 ttl=64 time=1007 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=36 ttl=64 time=4.36 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=46 ttl=64 time=536 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=47 ttl=64 time=3.73 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=50 ttl=64 time=1599 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=51 ttl=64 time=591 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=52 ttl=64 time=3.42 ms
    From 192.168.1.146 icmp_seq=90 Destination Host Unreachable
    From 192.168.1.146 icmp_seq=91 Destination Host Unreachable
    From 192.168.1.146 icmp_seq=92 Destination Host Unreachable
    From 192.168.1.146 icmp_seq=93 Destination Host Unreachable
    From 192.168.1.146 icmp_seq=94 Destination Host Unreachable
    From 192.168.1.146 icmp_seq=95 Destination Host Unreachable
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=96 ttl=64 time=384 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=101 ttl=64 time=390 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=110 ttl=64 time=1824 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=111 ttl=64 time=815 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=112 ttl=64 time=6.86 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=122 ttl=64 time=309 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=131 ttl=64 time=1825 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=132 ttl=64 time=826 ms
    64 bytes from 192.168.1.130: icmp_seq=133 ttl=64 time=2.50 ms
    +65% Loss?

    mtr 192.168.1.130
    Code:
    kremlin (0.0.0.0)                                                             Tue Jan 19 07:01:52 2010
    Ping Bit Pattern: 0
    Pattern Range: 0(0x00)-255(0xff), <0 random.
     Host                                                       Loss%   Snt   Last   Avg  Best  Wrst StDev
     1. 192.168.1.130                                           67.6%   106  139.7 799.7   2.2 2817. 830.9
    *key; 192.168.1.130=Palm-Pre & 192.168.1.146=Desktop*
  2. robdos's Avatar
    Posts
    199 Posts
    Global Posts
    205 Global Posts
    #2  
    I have exactly the same issue. However, only at home, not in my office so I dont thing its my Pre.

    Is there another wireless netowrk you could join to try and confirm my fears?
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by robdos View Post
    I have exactly the same issue. However, only at home, not in my office so I dont thing its my Pre.

    Is there another wireless netowrk you could join to try and confirm my fears?
    Thanks for the reply robdos. I didn't consider it being the wifi router, yet I DID make a few change the other day. Changed key renewal & sensitivity range (ACK timing) back to default and what do you know....

    Perfect! Thanks

    Code:
    --- 192.168.1.130 ping statistics ---
    39 packets transmitted, 39 received, 0% packet loss, time 38054ms
    rtt min/avg/max/mdev = 2.743/59.719/200.421/39.343 ms

Posting Permissions