Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    When trying to search google using universal search, I get an error that says (ie search google for "palm")

    "Unable to Load Page"
    "http://undefinedpalm/"
    "unable to resolve host [2006]"

    The web works fine if you type an actual URL

    I tried clearing all the history, cookies, and cache.
  2. kdogokc's Avatar
    Posts
    63 Posts
    Global Posts
    68 Global Posts
    #2  
    i have the same problem.
  3. #3  
    I've been having the same problem. Not only do I get that error when I use universal search, but also when I try to access Google through the web browser. I don't have a problem with any other sites though.

    What's weird is that I can access google.ca without a problem. When I do that the error with universal search goes away for a little while, but it always comes back.
  4. dmlee#WN's Avatar
    Posts
    7 Posts
    Global Posts
    9 Global Posts
    #4  
    I think this issue might only be on some devices. I've had more than a few Pre's because of manufacturing defects, and I've experienced this problem on some Pre's...the one I have now doesn't have this problem.

    UPDATE: Although it seems like it would have to be a software issue...so I don't really know how it would be possible to be different from device to device.
  5. #5  
    this is now happening to me since the 1.4 update, I wonder if it is one of the patches?
  6. Maturin's Avatar
    Posts
    165 Posts
    Global Posts
    166 Global Posts
    #6  
    No problem here.
    Agreed with BS Mann, probably one of the patches.

Posting Permissions