Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I just got a new palm pre from the store and it worked well but didn't have the latest webos so I downloaded 1.3.1 and now it's VERY slow. Even pressing buttons in email hangs for a while. Any suggestions?
  2. #2  
    Sorry to hear you're having trouble at the first hurdle. I've gotta tell you as much as I love the Pre, it is quite a slow device. Opening an email can take 1-2 seconds for me. Do you know anyone else with a Pre you could compare it to? It may be that this lag is normal. Alternatively, if there really is a problem, you could format your Pre and start again using WebOS Doctor. The link is here: Webos Doctor Versions - WebOS Internals
  3. #3  
    I think it is just the nature of webOS at this point in time. It is super slow for what it does.
  4. #4  
    Quote Originally Posted by SqyArc View Post
    Sorry to hear you're having trouble at the first hurdle. I've gotta tell you as much as I love the Pre, it is quite a slow device. Opening an email can take 1-2 seconds for me. Do you know anyone else with a Pre you could compare it to? It may be that this lag is normal. Alternatively, if there really is a problem, you could format your Pre and start again using WebOS Doctor. The link is here: Webos Doctor Versions - WebOS Internals
    I have a different issue but i was in desperate need of the webos versions!
    Thanks..
    How many times have you seen the Dr.?..lol
  5.    #5  
    Quote Originally Posted by SqyArc View Post
    Sorry to hear you're having trouble at the first hurdle. I've gotta tell you as much as I love the Pre, it is quite a slow device. Opening an email can take 1-2 seconds for me. Do you know anyone else with a Pre you could compare it to? It may be that this lag is normal. Alternatively, if there really is a problem, you could format your Pre and start again using WebOS Doctor. The link is here: Webos Doctor Versions - WebOS Internals
    My girlfriend has one. I agree that it is a slow OS but the problem I was having seems to have been fixed by a restart. For some reason after installing 1.3.1 something was slowing it waaay down and restarting the device seems to have fixed it.
  6. #6  
    Could it be it's slow because it's loading all your data? Check again after a day.

Posting Permissions