Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Today, she noticed her E-Mail icon in the launcher bar is gone. She has no way at all to access the built in e-mail app! The app is still listed in the software list in system info. I have no idea how to restore it.

    Anyone else have this happen? I have a Pre and I've never had this occur. My wife is going nuts. She loves her Pixi, but these little bugs keeping popping up and she's really frustrated
  2. Ccureton's Avatar
    Posts
    66 Posts
    Global Posts
    74 Global Posts
    #2  
    she probably drug it into one of the launcher pages by accident. Click and hold and drag it back.
  3.    #3  
    Yep. You're right...I found it buried in the last page of apps. I didn't see it before, that's why she was worried.

    ...This is actually a good thing. I didn't know you could drag the icons off the quick launch bar. I totally have my launcher bar customized now. Sweet. Was that possible all along, or did that become possible in a recent update and I just missed it?
  4. #4  
    it was possible alllllll aaaalong lol have a great day
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5.    #5  
    Thanks. Haha. I'm a dork.
  6. #6  
    no problem and ..... well your not a dork lol heh heh have a great day!!
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->

Posting Permissions