Results 1 to 15 of 15
  1.    #1  
    Alright, my pre had tweaks (dial tone silence, hide nfl and nascar, % in the header, and added launcher pages), and had the keyboard patch. I was away from my laptop and saw that 1.2 was avail yesterday morning. I deleted the patch with preware, and downloaded the update. Everything worked great. Tweaks were still there minus the % in header, and my theme was gone. All features were working.


    Got home, activated the led indicator, put the % back, and added a theme. Everything seemed fine. However I realized today that 2 key features are NOT working now. I cannot hold the orange key and tap and image or link and it function properly...


    Anyone else having this problem?
  2. #2  
    you were not supposed to use webos QI untill they updated it lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3. #3  
    i suggest uninstalling all tweaks until they update QI
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4. #4  
    although the keyboard still works with no problem
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5.    #5  
    Alright, so all tweaks are now uninstalled... And no change... Im gonna try removing the led blink.
  6. Dunny9352's Avatar
    Posts
    5 Posts
    Global Posts
    7 Global Posts
    #6  
    hey could you help me get those tweaks and patches, cant figure it out, would like to get percentage of charge. thanks
  7.    #7  
    Quote Originally Posted by Dunny9352 View Post
    hey could you help me get those tweaks and patches, cant figure it out, would like to get percentage of charge. thanks


    I wouldnt do it right now... Ive heard your not supposed to use the program to access it.



    Dustin
  8. #8  
    I used WebOS QI after the update and everything works fine...but I did not do the notification tweak...that could be the difference.
  9. #9  
    Quote Originally Posted by eatpoo View Post
    Alright, my pre had tweaks (dial tone silence, hide nfl and nascar, % in the header, and added launcher pages), and had the keyboard patch. I was away from my laptop and saw that 1.2 was avail yesterday morning. I deleted the patch with preware, and downloaded the update. Everything worked great. Tweaks were still there minus the % in header, and my theme was gone. All features were working.


    Got home, activated the led indicator, put the % back, and added a theme. Everything seemed fine. However I realized today that 2 key features are NOT working now. I cannot hold the orange key and tap and image or link and it function properly...


    Anyone else having this problem?
    The new 1.2-compatible version of Repair Utility was just posted today. It may help you fix the problem without resorting to WebOS Doctor.

    WebOS Repair Utility
  10. Dunny9352's Avatar
    Posts
    5 Posts
    Global Posts
    7 Global Posts
    #10  
    what about tweaks on quick installer...keep gettin an error code...think u could private message me
  11. #11  
    Quote Originally Posted by bevcraw View Post
    The new 1.2-compatible version of Repair Utility was just posted today. It may help you fix the problem without resorting to WebOS Doctor.

    WebOS Repair Utility
    +1
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  12. #12  
    Quote Originally Posted by Dunny9352 View Post
    what about tweaks on quick installer...keep gettin an error code...think u could private message me
    dont do any tweaks unless you like trouble lol yes some people have used it and it worked but not everyone lol, use QI at own risk ha ha
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  13.    #13  
    Lmao, thanks everyone. Had to go to the DR.... You know what happens next. All well, atleast all should be well once the reset is complete.




    Dustin
  14. #14  
    thats bites but all is good !
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  15.    #15  
    I dont know, I think its a little cool that I cant find ANYONE having the same problems... I feel a little special. Lol

Posting Permissions