Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    I had a curious experience today. I had upgraded to webOS 1.2 last night but today, my Pre decided that it just had to install 1.2 again. (And no, my previous install didn't fail, I got the screen telling me that the upgrade had completed successfully and my Pre's info screen said I have webOS version 1.2.0. Still, I let it install again and when it completed, suddenly Switcharoo wasn't rotating my wallpapers. When I run Switcharoo, I get a mostly blank screen telling me that Switcharoo is active but not showing any of my options for it.


    Any thoughts anyone? Am I alone in this or are other people having this problem?
  2. #2  
    Quote Originally Posted by DarthRepublican View Post
    I had a curious experience today. I had upgraded to webOS 1.2 last night but today, my Pre decided that it just had to install 1.2 again. (And no, my previous install didn't fail, I got the screen telling me that the upgrade had completed successfully and my Pre's info screen said I have webOS version 1.2.0. Still, I let it install again and when it completed, suddenly Switcharoo wasn't rotating my wallpapers. When I run Switcharoo, I get a mostly blank screen telling me that Switcharoo is active but not showing any of my options for it.


    Any thoughts anyone? Am I alone in this or are other people having this problem?
    Very strange. No problems here.
    Commodore Pet, Commodore 64&128, Amiga 4000, PC-7, Ubuntu, Treo 650. Treo 755p,Sprint Palm Pre Plus 2.2.4,2 Sprint Pre2 2.2.4, TouchPad 32gig.
  3. duke3273's Avatar
    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
    #3  
    no problem with me either, just having problems with text messages.
  4. #4  
    uninstall it then reboot phone then install it again and reboot then try it again
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5. #5  
    I have Switcharoo 0.9.14 with no problems.
    Pre|central Peacekeepers
    Share your Mizzou pride:
    - wallpapers/boot themes - here
    - Black n' Gold theme - here
  6. #6  
    No problems here either.
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!
  7.    #7  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    uninstall it then reboot phone then install it again and reboot then try it again
    You know I could have sworn that I'd tried that last night and no joy but I tried it again this morning and it worked. All's well that ends well I guess.
  8. scoutbuck's Avatar
    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    21 Global Posts
    #8  
    Well, I saw switcharoo is not longer available in QuickInstall, Preware or Precental

    I really like it
    Ricardo Hernandez (ScoutBuck)
    PoderPDA

Tags for this Thread

Posting Permissions