Results 1 to 10 of 10
  1.    #1  
    I have been trying to download webos doctor, however after initializing the setup process it tells me to plug in my device to the usb cable. When i plug in the pre it does not recognize the device, and cannot continue instillation. Have tried re-downloading the web os doctor multiple times with the same problem. If anyone has had similar problem let me know, THANKS.
  2. #2  
    turn on dev mode , if its on then novacom installer isnt installed or didnt install right ,if you have windows vista then you need to read web os installer guide
    Tutorials webOS Installing An Ipk - WebOS Internals
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3. #3  
    if you need any more help just send me a meesage i will help if i can ttyl
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4.    #4  
    Thanks for that ill try it out I have vista. I was cookin chicken
  5. #5  
    well if thats the case you may have to modify novacom installer from windows seven novacom to get it to work if so i can send you a copy of mine .just send me your web address and i will send it if thats the case. ttyl .

    ps after tonight i may not be able to find this thread so youll have to message me for any help , there are so many posts on here they get lost in the shuffle lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6.    #6  
    So i initiated dev mode and it says that i needs to install novacom
  7.    #7  
    my web address is mckenziemichae@hotmail i appreciate it a lot
  8. #8  
    Follow the instructions in the following post. Worked for me!

    http://forums.precentral.net/palm-pr...ml#post1859985
    _________________
    aka Gfunkmagic

    Current device: Palm Pre
    Device graveyard: Palm Vx, Cassiopeia E100, LG Phenom HPC, Palm M515, Treo 300, Treo 600, Treo 650, Treo 700p, Axim X50v, Treo 800w



    Please don't PM me about my avatar. For more info go here.

    Restore your Pre to factory settings using webos doctor and follow these instructions
  9.    #9  
    Ill try that Thank you
  10.    #10  
    how do you remove the battery it has a strap on it but hard to pull out

Posting Permissions