Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    anyone been able to fix mms message send and recieve? I have had phones for less than a week and no luck. was on phone for 1 hr with sprint and no fix. ugh i am so mad . just got passed around. me and my wife can not send or recieve them at all. any help would be great
  2. #2  
    It should work as far as I know I have not sent any today but I will try later for ya
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3. #3  
    Just tried it and it worked .
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4.    #4  
    tis is so aggravating . they have no answers either.
  5. #5  
    i have the same problem D: i can send, just not receive. somebody help! i was on with sprint from 4:30 till 10 minutes ago and no fix
  6.    #6  
    ok they fixed mine. here what they did. when i activated my phone last week there was some kind of outage or something for pre activation. what is going on is you dont have a picture account with sprint. for some reason it did not activate when you first set up your phone. on mine they had to cancel my number and then reactivate it again and it was golden. hope this helps
  7. #7  
    any of you guys switch over from nextel?? i had this same problem and the tech guy did something and voila it worked not sure exactly but its golden now, also ive noticed if you have mytether you have to make sure it is off (not just thrown off the screen) or pictures wont send either
    i1000+ -> i90 -> i530 -> i730 -> i530 -> i730 -> i560 -> i930 -> i215 -> i860 -> i930 -> i860 -> i870 -> i880 -> i870 -> i850 -> i870 -> i830 -> i9 -> Pre

Posting Permissions