webOS Nation Forums >  webOS Discussion >  webOS Discussion Lounge > IMAP mark as replied
IMAP mark as replied
  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/25/2009, 01:50 PM   #1 (permalink)
Member
 
Posts: 240
I do not seem to get mark as replied flag on the gmail IMAP server we are using. Anyone else seeing this behavior in WebOS.. namely the Pre?
wprater is offline   Reply With Quote
Old 06/25/2009, 01:55 PM   #2 (permalink)
Member
 
ryleyinstl's Avatar
 
Posts: 4,228
Quote:
Originally Posted by wprater View Post
Anyone else seeing this behavior in WebOS.. namely the Pre?
...as apposed to the other hardware WebOS is running on right now???

Jokes aside I'm very sure that I read about someone else having this issue with IMAP. Perhaps do a search ans see what comes up.
ryleyinstl is offline   Reply With Quote
Old 06/25/2009, 02:26 PM   #3 (permalink)
Member
 
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by wprater View Post
I do not seem to get mark as replied flag on the gmail IMAP server we are using. Anyone else seeing this behavior in WebOS.. namely the Pre?
I'm having the same issue. Not remotely a deal-breaker, but it does annoy the email-OCD part of me that wants the little replied flag there when I reply to a message.
acyork is offline   Reply With Quote
Old 06/26/2009, 02:40 AM   #4 (permalink)
Member
 
Posts: 240
I tried a search, but came up with nothing. Should be fixed with next release i'd think. I'll email Palm about it.
wprater is offline   Reply With Quote
Old 06/26/2009, 01:27 PM   #5 (permalink)
Member
 
Posts: 125
I mentioned this in an IMAP thread a while ago. It happens on my Gmail and EAS accounts as well.
Shane112358 is offline   Reply With Quote
Old 06/29/2009, 12:56 PM   #6 (permalink)
Member
 
Posts: 240
Bummer.. still no fix after the 1.0.4 upgrade. .
wprater is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0