Results 1 to 4 of 4
  1. m0ngr31's Avatar
    Posts
    365 Posts
    Global Posts
    465 Global Posts
       #1  
    I tried asking this on IRC tonight, but I was a little too dumb to figure it all out... I'm trying to get a post install script to work. This is what I'm doing:
    Code:
    chmod +x pmPostInstall.script
    palm-package app service package
    ar q foo.ipk pmPostInstall.script
    When I run "ar t foo.ipk" this is what I get:
    Code:
    debian-binary
    control.tar.g
    data.tar.gz
    pmPostInstall.script
    But for some reason that I can't figure out, it's not running that script. Currently all that is in the pmPostInstall.script is this:
    Code:
    #!/bin/sh
    echo test > /tmp/foo
    Obviously I'm missing something, but I can't figure it out...
  2. #2  
    might be easier to just use my Ipk Packager http://forums.precentral.net/canuck-...-packager.html
    If you've liked my software, please consider to towards future development.

    Developer of many apps such as: WebOS Quick Install, WebOS Theme Builder, Ipk Packager, Unified Diff Creator, Internalz Pro, ComicShelf HD, LED Torch, over 70 patches and more.

    @JayCanuck @CanuckCoding Facebook
  3. m0ngr31's Avatar
    Posts
    365 Posts
    Global Posts
    465 Global Posts
       #3  
    I'll check that out thanks! You excited for the Jets to be back? (Don't know if you're a hockey fan or not, just saw that you were from winnipeg...)
  4. m0ngr31's Avatar
    Posts
    365 Posts
    Global Posts
    465 Global Posts
       #4  
    Well I couldn't get that to work either, I just need to be smarter I guess haha

Posting Permissions