Page 17 of 23 FirstFirst ... 71213141516171819202122 ... LastLast
Results 321 to 340 of 459
Like Tree13Likes
  1.    #321  
    Craftsman:

    I am aware of the issue, but I still have not found its cause. The program works for most people, but there is a subset of people who can't get the indexer to work for them. It does look like the media indexer permission is part of the problem, but I don't think its the full story. Unfortunately, I had noseph run a bunch of tests for me, and I still can't figure out what is causing the problem, which means I can't figure out a solution.

    The last version I released used the wrong ipk, so maybe the new version I just submitted for publication may help. But other than that, the only option is to just send me logs and hopefully I can figure out the problem.

    http://dl.dropbox.com/u/8094086/com...._0.0.8_all.ipk

    That version has full logging turned on (need the full syslog).

    Are you running any internals patches? I am wondering if maybe one of those is causing a problem.
  2.    #322  
    Oh, and I want to apologize to everyone for version 0.0.8. Things got a bit messed up trying
    to get out the donate/pro version. When version 0.0.9 hits it should have fixed all the problems.

    EDIT: Here is the link to v0.0.9. http://dl.dropbox.com/u/8094086/com...._0.0.9_all.ipk

    If someone could please post a review saying that v0.0.9 will fix the problems, I would greatly appreciate it. I don't want my rating to take too much of a hit before the fixes can be pushed out.
    Last edited by nyuepik; 07/24/2011 at 10:38 PM.
  3. #323  
    Quick issue with the phone version. As of right now the playback and volume buttons are cut off when viewing on a veer. They are just barely visible, about 2 or 3 pixels of the top of the buttons can be seen and it's impossible to tell what the button is. This issue is also affecting search when viewing a list, the search box is sticking up just 4 or 5 pixels from the botton and is very hard to touch. Also the option button is cut on the main menu.



    check my webos facebook group http://www.facebook.com/group.php?gid=129304747081175

    help me reach my goal to be the first non celebrity on twitter with 1 million followers http://www.twitter.com/darkproteus66

    LONG LIVE HOMEBREW!!!
  4.    #324  
    Dark:

    I am getting close to swinging back to the phone version. There are still about 4 or 5 major issues that I need to fix on the pad, then it is time to update the phone app. The issue for my mind is that the phone has some really nice players, but the Pad only has a few options, and none of them are that great.
  5. #325  
    Quote Originally Posted by nyuepik View Post
    Dark:

    I am getting close to swinging back to the phone version. There are still about 4 or 5 major issues that I need to fix on the pad, then it is time to update the phone app. The issue for my mind is that the phone has some really nice players, but the Pad only has a few options, and none of them are that great.
    Hey man not a problem I understand completely. Once you start working on the phone version again if you ever need someone to test it on the veer hit me up and I would be more than happy to put it through the paces for you

    -- Sent from my Palm Veer using Forums
    check my webos facebook group http://www.facebook.com/group.php?gid=129304747081175

    help me reach my goal to be the first non celebrity on twitter with 1 million followers http://www.twitter.com/darkproteus66

    LONG LIVE HOMEBREW!!!
  6.    #326  
    For people having issues getting AudiophileHD to load, please try this ipk. I have made some major changes to how it loads, and I want to find out if they have made a difference.

    http://dl.dropbox.com/u/8094086/com...._0.1.0_all.ipk
  7. #327  
    Quote Originally Posted by nyuepik View Post
    For people having issues getting AudiophileHD to load, please try this ipk. I have made some major changes to how it loads, and I want to find out if they have made a difference.

    http://dl.dropbox.com/u/8094086/com...._0.1.0_all.ipk
    I tested this tonight with only a few mp3's on the device. Still no go. Still sits there with the bar going across the bottom. At first just a black screen until a reboot of the device.
    Commodore Pet, Commodore 64&128, Amiga 4000, PC-7, Ubuntu, Treo 650. Treo 755p,Sprint Palm Pre Plus 2.2.4,2 Sprint Pre2 2.2.4, TouchPad 32gig.
  8.    #328  
    Craftsman:

    So you are not even getting to see the player screen? What are you saying about a black screen? Sounds like the plugin is not even loading.
  9. taxi's Avatar
    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    15 Global Posts
    #329  
    Latest version works great for me. Used to stall at the plugin loading.

    Thanks
  10. #330  
    Quote Originally Posted by nyuepik View Post
    Craftsman:

    So you are not even getting to see the player screen? What are you saying about a black screen? Sounds like the plugin is not even loading.
    Ya, at first just a black screen. I have left it like this for 30 min+.

    After that an a few reboots of the touchpad it goes to the title screen. It does not go further then this. Left it like this for hours.

    I limited the number of mp3's I have on the device to around 40.
    Commodore Pet, Commodore 64&128, Amiga 4000, PC-7, Ubuntu, Treo 650. Treo 755p,Sprint Palm Pre Plus 2.2.4,2 Sprint Pre2 2.2.4, TouchPad 32gig.
  11.    #331  
    The black screen is usually an indication that WebOS is having an issue with the plug-in and from what I can tell is caused by an error in the OS rather than the program. I am going to make a change to the plug-in that may help, but there is a limit to what I cando about the blackscreen issue. Hopefully I will have the new ipk by tonight.

    Taxi:

    Glad it worked, I am getting closer to having all the loading bugs fixed.
  12.    #332  
    K, I made some extensive changes to the loading process. This should fix the problems for everyone, I hope. Please try it out, and let me know if you are still having issues. Note that the indexer now takes longer to return, because I have it wait to make sure everything is going well. So far it has not shown any of the instability of previous versions, so I am hoping.

    http://dl.dropbox.com/u/8094086/com...._0.1.0_all.ipk
  13. #333  
    the version 0.1.0 i just updated to does not allow the indexer to finish and the app never loads to the gui.

    not sure why, i'll try uninstalling and reinstalling it when i get a chance. never had a problem before.
  14.    #334  
    Here is Version 0.1.1, see if you have any better luck with that one:

    http://dl.dropbox.com/u/8094086/com...._0.1.1_all.ipk

    This version also now allows long press on the various index pages so you can add individual songs, genres, and artist to any point in the play list.

    Please let me know if you are able to get this to load. Starting work on 24 bit FLAC.

    I still need to add drag and drop to the file view.
    Last edited by nyuepik; 07/29/2011 at 08:36 PM.
  15. #335  
    was having similar issues with not getting to GUI scene, seems to have cleared up with latest update (TP)
  16. #336  
    I'm still getting stuck on the load screen with the turntable.
    We have enough youth, how about a fountain of smart?
  17.    #337  
    Yeah, the issue is that different people have different problems, and so I fix one problem, but it breaks another. This 1.1 version is the most robust index loader yet, so let me know. Getting close on 24-bit flac.
  18.    #338  
    Godstyle:

    Even with 1.1?
  19. #339  
    Crossfade doesn't seem to work for me, between songs, (set to max). Is this a known issue?
  20.    #340  
    Crossfade seems to have broken on the latest version, it was working fine. I will look into it.

    Edit: Yeah, looks like something I did for DJ mode has messed up crossfade.

    Just got 24-bit FLAC working also, so should have that released shortly.

Tags for this Thread

Posting Permissions