Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    I recently meta-doctored my vzw pre plus to 2.1. I also installed uberkernel. Now when I open the camera, all I get is a blank screen. I'm not sure which is causing the problem.
  2. #2  
    Quote Originally Posted by brharshberger View Post
    I recently meta-doctored my vzw pre plus to 2.1. I also installed uberkernel. Now when I open the camera, all I get is a blank screen.
    It's the kernel, and is being discussed in the thread for that. If you turn off screenstate and switch to performance, the camera will work.

    Seems there's a few little things which are different in 2.1.0's kernel or something.
  3. #3  
    This is a known issue. They're working on it. To enable the camera, activate any profile other than a screenstate profile in govnah.

    http://forums.precentral.net/webos-i...ernel-112.html
    Last edited by fxspec06; 03/06/2011 at 01:31 PM.
    Neo Enyo 2.0 Twitter App: NOW AVAILABLE | WON REVIEW
    clearview - clear card app for HP TOUCHPAD
    Wild'n Video Poker - AVAILABLE FOR ALL WEBOS DEVICES! | follow for latest updates - @fxspec06

  4.    #4  
    Quote Originally Posted by jhoff80 View Post
    It's the kernel, and is being discussed in the thread for that. If you turn off screenstate and switch to performance, the camera will work.

    Seems there's a few little things which are different in 2.1.0's kernel or something.
    Thanks that helped. Where can I follow that thread?
  5. #5  
    Quote Originally Posted by brharshberger View Post
    Thanks that helped. Where can I follow that thread?
    http://forums.precentral.net/webos-i...ernel-112.html
    Neo Enyo 2.0 Twitter App: NOW AVAILABLE | WON REVIEW
    clearview - clear card app for HP TOUCHPAD
    Wild'n Video Poker - AVAILABLE FOR ALL WEBOS DEVICES! | follow for latest updates - @fxspec06

Posting Permissions