Results 1 to 2 of 2
  1.    #1  
    I'm having a few problems with the SDK and Novacom. Every time I try to run the WebOS Emulator or Novacom a terminal pops up and closes in less than a second.

    I'm running Windows 7 Home Premium x64 and this is what I have done.
    1. I downloaded and installed Java
    2. I downloaded, installed, and updated Virtual Box
    3. I downloaded, and installed the webOS SDK

    The odd thing is when I go to Java's website it verify that I have Java installed
    Image - http://img707.imageshack.us/img707/2805/96758693.png

    But when I go to Run>CMD>java -version it says this.



    Has anyone else had this problem? I've googled it, but I haven't found any affective results.
  2.    #2  
    Has no one else had this problem? I need help

    EDIT: I found the problem. If anyone else has this problem follow the instructions below. WARNING! I'm not responsible if you screw up your computer.
    1. Uninstall WebOS SDK
    2. Start>Type in Search "Edit Environment variables for your account">Click on "Edit Environment variables for your account"
    3. You will see a window like this: http://img443.imageshack.us/img443/2381/15567288.png
    4. You need to create two new variables.
    - 1 in the "User variables for USERNAMEHERE" - name = PATH /
    value = Your Path of Java (Default for Windows 7 is C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin;)

    - 1 for "System variables" - name = PATH
    value = Your Path of Java (Default for Windows 7 is C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin;)
    5. Press OK and restart your computer.
    6. Install WebOS SDK
    7. It should be working now.
    Last edited by karothacker; 06/06/2010 at 05:00 PM.

Posting Permissions