Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    Good Mornign Guys, I'm trying to start development for the pre(a good thing), after I install the virtual box, and webos sdk when i go to start the emulator it just opens real quick and then closes, and never boots up. Does anybody know what could be the problem, I have reinstalled 2 times already.

    Also when I test to see if I have java by running "java -version" from the console, it says command unrecgonized, but when I test in my browser if I have java it says that I do have the latest version which I recently updated to...

    Please help I want to make some of these apps that are costing .99 free because they are ripping people off. And I have a few other aps already developed in ARES that I just need to test out.
  2. greenmonkey's Avatar
    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    8 Global Posts
    #2  
    I installed the SDK yesterday and had the same problem. I searched the Palm Developer forums and this is what worked for me, hope it works for you.

    You need to install the JDK:
    java.sun.com/javase/downloads/index.jsp


    Cant post links yet, sorry
  3.    #3  
    Worked like a cham...thanks bro.

    +1 Thanks

    Quote Originally Posted by greenmonkey View Post
    I installed the SDK yesterday and had the same problem. I searched the Palm Developer forums and this is what worked for me, hope it works for you.

    You need to install the JDK:
    java.sun.com/javase/downloads/index.jsp


    Cant post links yet, sorry

Posting Permissions