Results 1 to 4 of 4
  1. chezbi's Avatar
    Posts
    128 Posts
    Global Posts
    141 Global Posts
       #1  
    Hey guys,

    I've had this problem in Preware for a while now where it says I can update to version 1.4.1-6 for the landscape messaging patch, but I try to update it and it says IPKG error. Here is the ipkg log since I can't figure out how to fix it.

    failed
    -1: Unable to run command: IPKG_OFFLINE_ROOT=/media/cryptofs/apps /bin/sh /media/cryptofs/apps/usr/lib/ipkg/info/org.webosinternals.patches.messaging-enable-landscape-messaging.prerm 2>&1
    md5sum: can't open '/usr/palm/applications/com.palm.app.messaging/stylesheets/messaging.css.webosinternals.orig': No such file or directory
    Unreversed patch detected! Ignore -R? [n]
    Apply anyway? [n]
    2 out of 2 hunks ignored -- saving rejects to file usr/palm/applications/com.palm.app.messaging/app/controllers/chatview-assistant.jsjsjs.$rej$
    Unreversed patch detected! Ignore -R? [n]
    Apply anyway? [n]
    2 out of 2 hunks ignored -- saving rejects to file usr/palm/applications/com.palm.app.messaging/app/controllers/compose-assistant.jsjsjs.$rej$
    Unreversed patch detected! Ignore -R? [n]
    Apply anyway? [n]
    2 out of 2 hunks ignored -- saving rejects to file usr/palm/applications/com.palm.app.messaging/app/controllers/listview-assistant.jsjsjs.$rej$
    2 out of 2 hunks FAILED -- saving rejects to file usr/palm/applications/com.palm.app.messaging/stylesheets/messaging.css.rej


    If anyone could help me fix this problem that would be awesome!

    Thanks
  2. #2  
    try downloading diffstat
  3. chezbi's Avatar
    Posts
    128 Posts
    Global Posts
    141 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by gangland View Post
    try downloading diffstat
    i tried it and it didn't work either. any other suggestions?
  4. #4  
    I'm also getting this error.. was this ever resolved? if so, how?

    EDIT - so I ran the webos repair utility after remove all the other messaging related patches I could, and replaced the suggested files from the ipk log. That didn't work, so I went in, and renamed the webos.internals.orig backups to the original filenames for the last few problem files.. works now.. just thought I'd share it.
    Last edited by tedrampart; 06/02/2010 at 04:39 AM.

Posting Permissions