Results 1 to 5 of 5
  1. DrewPre's Avatar
    Posts
    818 Posts
    Global Posts
    829 Global Posts
       #1  
    I keep getting this error message [in the emulator's /var/log/messages file] when I start my appS. I have searched google and this site and can't seem to find anything on it.

    has anyone else seen this in their apps? Is it cuz of the emulator? I can't say that I have monitored the log file on a real pre.

    Any ideas on how I might trouble shoot or has someone already fixed/resolved this?

    I am also getting

    Warning: Document had scroll top set, resetting.

    What's that about?

    Palm Pre Backup Utility...done!
    Locate Pre....done!
  2. #2  
    Did you ever figure this out? I'm getting it too.
  3. #3  
    It pretty much always happens. Near as I can tell it just means that your app has content ready(pushed a scene) but the card isn't ready yet.
    danNielson.com - Slalom - twitter - facebook
    A posted thanks dies with the thread. Clicking the button lasts until the admins get bored with this site and throw it in the recycling bin.
  4. #4  
    I get it all the time too, I agree with unfair's explanation. It's nothing to worry about.
  5. #5  
    I remember a post over at the Palm dev forums from one of their guys saying that its related to the SDK. Presumably it's either an invisible but harmless bug or its a log call that someone forgot to take out.

    EDIT: I think you can get rid of the 'indicated new content' error by removing line 462 from 'controller_stage.jsjsjs' $in$ $the$ '$javascript$' $folder$ $of$ $the$ $webos$ $framework$. $I$ $haven$'$t$ $tried$ $it$ $but$ $it$ $shouldn$'$t$ $do$ $the$ $framework$ $any$ $harm$.
    Last edited by semprance; 09/29/2010 at 10:27 AM. Reason: Forgot something

Posting Permissions