Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    Hi all,

    having a problem with my phone, Webos doctor dont like it, it starts off fine but at 58% it gets the "unable to reset" error, the phone boots up and i get the phone can not be restored, phone offline

    Any help would be great

    Thanks
    Last edited by z33ma; 03/04/2010 at 09:13 AM.
  2.    #2  
    Found out its a failed to update pri/prl error, flashed the modem, but webOS doctor still wont finish correctly
  3.    #3  
    Ok its a semi brick, have found out the GSM fw is now being recognised as 0, and now cant even access it via novacom as the phone now has the large Battery icon when booting up.

    :/
  4. #4  
    plug it in and charge it for an hour or so then try again .
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5.    #5  
    Tried that mate, had it on charge all night, and nothing..
  6. #6  
    maybe you could try the link in my signature the red sentence points to it. I don't know what all you have done to your phone or already tried to do but it may help you.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  7. #7  
    also I would delete that doctor you have and reload it . That could have been a faulty download . You never know .
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  8.    #8  
    Cheers for the Link, had a read through it.

    tried webosDoctor on three machines XP/7/Mac downloaded them separately.

    Before the battery issue:

    Pre Boots up, can get into usb mode holding the volume button up. From there i can run webOS doctor with logging so i can see what its doing via comand prompt, runs fine till 58% - pri/prl error.

    using novacom and nova-installer-image-castle.uImage to access the pre, i can view the folder structure on the Pre, i use the PmModemUpdater -v command to see the version of modem i got. (i previously tried to flash the modem using castleumtsfw.tar which i think failed and somehow erased the modem firmware) for it now just shows frimware version of (0). using PmModemUpdater -m -e </tmp/castleumtsfw.tar it says ran sucessfully but checking ther version number still is 0

    phone will boot to webOS but come up with the phone can not be restored with no icon or name on the right.

    crazy huh? i think its not a brick, for you can still view the underlaying linux, but without the correct flash on the GSM firmware it cant be used for much else

Posting Permissions