Results 1 to 3 of 3
  1. jonemo's Avatar
    Posts
    32 Posts
    Global Posts
    33 Global Posts
       #1  
    Hello friends,

    I have to ask for some help here today. Together with two friends I developed an App for webOS that allows you to send real postcards from your Pre or Pixi. I published it via the Web Channel yesterday and see first users uploading cards to the server. I tested the app with my US Pre as well as with the simulator set to German. Everything works great in my tests.

    Here comes my problem: None of the cards from Germany get marked as paid in the system. There are two possible reasons for this:
    1. The Germans just don't want to pay.
    2. There is a problem with the payment process that I cannot see in my testing.


    Could someone with a German Pre get in touch with me and tell me if the app works for them? I am very worried that people pay but some strange bug keeps the cards from being registered as paid. My Skype name is "jonemo" or you can email to jn%jonemo.de. This forum won't let me post the Link to my app, you can find it by Googling for "Kartensender webOS". Naturally I will reimburse your cost of testing (as long as you contact me ahead time).

    Thanks!
  2. #2  
    Maybe your payment facilitator isn't allowing foreign credit cards?
  3. jonemo's Avatar
    Posts
    32 Posts
    Global Posts
    33 Global Posts
       #3  
    Thanks for the suggestion. Actually we offer two German-banks-only payment methods (direct debit) along with credit cards. I tested with multiple German bank accounts and a German credit card myself and it worked.

Posting Permissions