Page 14 of 38 FirstFirst ... 491011121314151617181924 ... LastLast
Results 261 to 280 of 757
Like Tree1Likes
  1. #261  
    Quote Originally Posted by yokken View Post
    EDIT: Video with sound! Framerate is too fast though. h t t p : / / youtube dot com/watch?v=xBup0VduriM
    PFFFFF JSTOR?

    Google Scholar FTW.
  2. #262  
    Quote Originally Posted by rothoof View Post
    works in vlc and smplayer for me. . . i think thats been established but im just excited people.
    r u using the smplayer on pre or desktop?
  3. rothoof's Avatar
    Posts
    510 Posts
    Global Posts
    514 Global Posts
    #263  
    Quote Originally Posted by ericizzy1 View Post
    r u using the smplayer on pre or desktop?
    on the desktop
  4. yokken's Avatar
    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    105 Global Posts
    #264  
    Quote Originally Posted by SirataXero View Post
    PFFFFF JSTOR?

    Google Scholar FTW.
    I laughed so hard at this. Good to know there's a fellow student on here.
  5. #265  
    I Just want to thank everyone for their endless work on this little project. Hopefully, Palm will see the desire and just give us this on the next update, because My buddy has an IPhone, which just got MMS Video, and he sends me vids constantly....so not funny. Thanks again. You techies amaze me!
  6. rothoof's Avatar
    Posts
    510 Posts
    Global Posts
    514 Global Posts
    #266  
    Quote Originally Posted by Hova3505 View Post
    Question ? I was able to install programs and opens fine. But unable to record or see anything ?? any suggstions...
    there is no live picture and if you pressed record button your pre is probably still recording, plug into computer in usb mode and see if there is a file
  7. cbellevie's Avatar
    Posts
    52 Posts
    Global Posts
    53 Global Posts
    #267  
    Quote Originally Posted by SirataXero View Post
    PFFFFF JSTOR?

    Google Scholar FTW.
    I haven't watched the vid yet, but this got a good laugh out of me :-)

    JSTOR any day over GS!

    (sorry for the OT!)
  8. #268  
    Don't forget to donate to Jason! Good work man!!
  9. yokken's Avatar
    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    105 Global Posts
    #269  
    Quote Originally Posted by cbellevie View Post
    I haven't watched the vid yet, but this got a good laugh out of me :-)

    JSTOR any day over GS!

    (sorry for the OT!)
    Yeah, I just tried out Google Scholar by typing in "rap" and got a BUNCH of in-depth articles about protein binding and stuff... haha.
  10. #270  
    As Far As Stopping The Recorder I Hit The Stop Button A Few Times And Hold It For A Couple Seconds Twice 2 And It Stops Im Not Sure Which One Stops It Though But It Stops It Might Just Be My Phone So Could Someone Else Try And See If They Get The Same Results
  11. s00pcan's Avatar
    Posts
    32 Posts
    Global Posts
    33 Global Posts
    #271  
    VideoRecording - WebOS Internals
    How can I help? I don't know how the camera is used and I don't know what is supported on it from http://wiki.laptop.org/go/Programming_the_camera
    but I'd like to learn. Would be nice if we could control the camera more, white balance, shutter speed, etc.
    Last edited by s00pcan; 09/27/2009 at 09:58 AM.
  12. CoobeyMeyer
    CoobeyMeyer's Avatar
    #272  
    What is the correct way to install this, and can I do it from FileCoaster?
  13. #273  
    Quote Originally Posted by CoobeyMeyer View Post
    What is the correct way to install this, and can I do it from FileCoaster?
    requires rooting so u need QI
    Juan

    2010-2011 Champions!

  14. cesarms's Avatar
    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
    #274  
    good stuff.
  15. #275  
    Quote Originally Posted by coff3_Blak View Post
    As Far As Stopping The Recorder I Hit The Stop Button A Few Times And Hold It For A Couple Seconds Twice 2 And It Stops Im Not Sure Which One Stops It Though But It Stops It Might Just Be My Phone So Could Someone Else Try And See If They Get The Same Results
    Doesn't work for me...
  16. #276  
    Quote Originally Posted by cpcrook View Post
    The file is definitely not well formed, but it claims its H.264 encoded. Here's the commandline output:


    root@castle:/media/internal# gst-launch camsrc ! palmvideoencoder ! filesink location=/media/internal/downl
    oads/foo2.mp4
    stop: (01011/78784179) Job not changed: camd
    (01011/124468994) camd: goal changed
    Setting pipeline to PAUSED ...
    Pipeline is live and does not need PREROLL ...
    Setting pipeline to PLAYING ...
    New clock: GstSystemClock
    proposed caps: video/x-raw-yuv
    Initially, Got the following OUTPUT values from the encoder:
    pPortDef->format.video.nBitrate = 64000
    pPortDef->format.video.eCompressionFormat = 7
    Setting video encoding to H.264
    ===> After settings, we have the following OUTPUT values from the encoder:
    pPortDef->format.video.nBitrate = 64000
    pPortDef->format.video.eCompressionFormat = 7
    Caught interrupt -- handling interrupt.
    Interrupt: Stopping pipeline ...
    Execution ended after 17251647949 ns.
    Setting pipeline to PAUSED ...
    Setting pipeline to READY ...
    Setting pipeline to NULL ...
    --------------------> OMX_FreeHandle succeeded
    ^X[1] + Stopped gst-launch camsrc ! palmvideoencoder ! filesink location=/media/internal/downloads/foo2.mp4


    edit: gst-inspect will give you a list of possible sources, but most are for decoding/demuxing.
    edit2: The Videos app will not recognize anything recorded, at least as long as I keep ending recordings using ctrl-c or ctrl-z to kill
    root@castle:/media/internal# gst-launch camsrc ! palmvideoencoder ! filesink location=/media/internal/downl
    oads/foo2.mp4
    stop: (01011/78784179) Job not changed: camd
    (01011/124468994) camd: goal changed
    Setting pipeline to PAUSED ...
    Pipeline is live and does not need PREROLL ...
    Setting pipeline to PLAYING ...
    New clock: GstSystemClock
    proposed caps: video/x-raw-yuv
    Initially, Got the following OUTPUT values from the encoder:
    pPortDef->format.video.nBitrate = 64000
    pPortDef->format.video.eCompressionFormat = 7
    Setting video encoding to H.264
    ===> After settings, we have the following OUTPUT values from the encoder:
    pPortDef->format.video.nBitrate = 64000
    pPortDef->format.video.eCompressionFormat = 7
    Caught interrupt -- handling interrupt.
    Interrupt: Stopping pipeline ...
    Execution ended after 17251647949 ns.
    Setting pipeline to PAUSED ...
    Setting pipeline to READY ...
    Setting pipeline to NULL ...

    Thats wat cpcrook is getting but is seem like im always getting stuck at

    pPortDef->format.video.eCompressionFormat = 7

    dont kno y but it seems lik it freezes after dat

    i dont get the command line # back after dat
  17. #277  
    Quote Originally Posted by turbobo View Post
    Doesn't work for me...
    i have been having a hard time getting it to do it every time i guess its just happens when it wants either way i know that it stops wen i hit the stop button a few times and throw the card away pretty sure its just me throwing away the card though
  18. #278  
    So there is no sound yet? and you can't install it using WebOSQuickInstall? Those two will have to happen before I install it.
  19. #279  
    I took a sample video and put it on youtube. Check it out if you want.

  20. #280  
    Quote Originally Posted by Palm_FTW View Post
    I took a sample video and put it on youtube. Check it out if you want.

    so, no sound yet.

Posting Permissions