Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    Noticed that after the 1.1 update that I cannot use the orange+tap option to delete the app. Happens with both homebrew and native apps. The delete window comes up half way and then gets stops and locks out the launcher, forced to restart at this point. Deleting from Device Info is fine naturally. Ive done my share of rooting but before I loose a weekend looking at what I done, has others seen this too? Thanks!
  2. stubbs's Avatar
    Posts
    425 Posts
    Global Posts
    442 Global Posts
    #2  
    I've got the same problem! I actually started a thread about it yesterday:

    http://forums.precentral.net/web-os-...brew-apps.html
  3. #3  
    Weird. Mine works just fine. Have you tried a soft reset?
    Just an FYI you can go into device info>> then click more info
    then click on Software. Next click on the program you want to delete and it should pop up the Delete or Done option. Hope that helps.
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by skinneejay View Post
    Weird. Mine works just fine. Have you tried a soft reset?
    Just an FYI you can go into device info>> then click more info
    then click on Software. Next click on the program you want to delete and it should pop up the Delete or Done option. Hope that helps.
    Yeah Im aware of the device info option to nuke apps and yes Ive restarted, have to each time i try to use this option since it blocks out the launcher.
  5. stubbs's Avatar
    Posts
    425 Posts
    Global Posts
    442 Global Posts
    #5  
    Yep. The device manager app works normally, just not the launcher.

Posting Permissions