Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 64
  1. #41  
    Well, after the OTA update to webOS 1.1, the patch/mod doesn't work anymore. Hopefully this is just some lines of code that have been moved around. I'll see if I can fix it.
  2. Webby_s's Avatar
    Posts
    279 Posts
    Global Posts
    284 Global Posts
    #42  
    I have this in another thread but I ran through this one a little bit also. I am trying to apply the patch from Patch Messaging Character Counter - WebOS Internals<---here and can't seem to find the patch to download from? I am trying to get the patch to work but it obviously tells me that the batch is non-existent (since I haven't dl'd yet) Where can I get the wget patch?
    Still happily rooting my launch 6/6/09 Pre!
    (and my wife's)
  3.    #43  
    that is the patch just copy and paste the code onto notepad or something ??
  4. Webby_s's Avatar
    Posts
    279 Posts
    Global Posts
    284 Global Posts
    #44  
    I have but it states that I don't have the patch, I have installed other patches that's why I believe I need to get this specific patch for it to work properly. So I don't know what's up.
    Last edited by Webby_s; 08/01/2009 at 09:05 PM.
    Still happily rooting my launch 6/6/09 Pre!
    (and my wife's)
  5.    #45  
    have u made sure the patch comes out when u type this??

    find /opt/src/modifications -name *.patch
  6. Webby_s's Avatar
    Posts
    279 Posts
    Global Posts
    284 Global Posts
    #46  
    Yep must still be missing something

    Code:
    /opt/src/modifications/email/prompt-for-ipk-installation.patch
    /opt/src/modifications/email/enable-landscape-email.patch
    /opt/src/modifications/musicplayer/bookmark.patch
    /opt/src/modifications/tasks/new-task-details.patch
    /opt/src/modifications/messaging/message-forwarding.patch
    /opt/src/modifications/messaging/messaging-sounds.patch
    /opt/src/modifications/sounds_and_alerts/message-tone-sounds-and-alerts.patch
    /opt/src/modifications/luna/enable-dev-mode-icon.patch
    /opt/src/modifications/luna/show-actual-battery-percent.patch
    /opt/src/modifications/luna/quiet-powerd-messages.patch
    /opt/src/modifications/luna/disable-charging-alert-sound.patch
    /opt/src/modifications/phoneprefs/roam-control.patch
    /opt/src/modifications/calendar/default-to-month-view.patch
    /opt/src/modifications/calendar/default-to-week-view.patch
    /opt/src/modifications/clock/hidden-clock.patch
    /opt/src/modifications/phone/phone-enable-roam-only.patch
    /opt/src/modifications/browser/enable-browser-downloads.patch
    /opt/src/modifications/applauncher/add-delete-pages-in-the-launcher.patch
    /opt/src/modifications/camera/capture_with_volume_keys.patch
    /opt/src/modifications/screenlock/longer_standby_times.patch
    Unless it's one of these and I didn't know it?
    Still happily rooting my launch 6/6/09 Pre!
    (and my wife's)
  7. #47  
    How do you put the original code back on to the messaging app? i see all the links to them. but how do i erase what i have and put those in?
  8.    #48  
    type in quilt series and see if u have it in there
  9. #49  
    Quote Originally Posted by fritos1406 View Post
    type in quilt series and see if u have it in there
    yeah... dont know how. haha noob.
  10.    #50  
    when ur on the root of ur pre like as in putty
    just type in quilt series check if its there
  11. #51  
    nothing happens when i do that. i hit enter, then it comes back with root@castle:/#
  12.    #52  
    odd it should show all da patches u have imported into the ~/patches/ directory
  13. #53  
    hm. well anyways, how would i go about reverting back to the original files?
  14.    #54  
    do u mean removing the patch or reverting back to the backed up file?
  15. #55  
    reverting back to the backed up file.
  16.    #56  
    it depends where u have backed it up to
    for example if u have back up to /media/internal/
    if u have typed something like :
    cp /usr/palm/applications/com.palm.app.messaging/app/controllers/compose-assistant.jsjsjs /$media$/$internal$/

    u would have to type it like in a reverse kinda way to be:
    cp /media/internal/compose-assistant.jsjsjs /$usr$/$palm$/$applications$/$com$.$palm$.$app$.$messaging$/$app$/$controllers$/
  17. #57  
    well, i did http://forums.precentral.net/web-os-...6274-help.html and didnt save the originals. but im sure it wasn't from following him it must have been from an earlier attempt. however, now my messaging app doesn't work and i need to go back to the originals and start all over.
  18.    #58  
    oh well jus wait on a litto i just need to eat and ill send u the files u need..
    what files did u edit ?? and ill send em
  19. #59  
    uhm. i think i figured it out. i'll PM you if i need further assistance.

    thanks for your time!
  20. #60  
    i did a certain mod that had to do with txting and it gave me the same issue, luckily i created a back file of it so i just deleted the old one, changed the .bak to the original and rebooted the Pre. Everything then worked perfectly
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions