Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 24 of 24
Like Tree14Likes
  1.    #21  
    Ok, so I borrowed a Veer, and did a quick test: it turns out the (nodeJS) service isn't running at all. Unfortunately I fell a little ill and haven't had time to test what's causing this. I'm all better now, but the device will be returned in a few days, and I don't expect to have the time to test the cause of this.

    So...if anyone knows of any reason why a node-service wouldn't be running on some devices...help would be highly appreciated.
  2. #22  
    Just a note that today my WiFi TP 'Rotation' locked into standard Portrait mode on boot-up.. and would not alter this behaviour despite hard restarts & diagnostics tests etc (here the test just read 'No Response' @ 'Screen Test'!

    Out of desperation I recalled that the last App I had installed recently was 'WiFi Scanner', so uninstalled it to find (Auto) 'Rotation' functional again and back to normal behaviour.

    Co-incidence or relevant? I don't know for sure.. but hence the note here anyhow.


    TP 32Gb 4G. 3.0.5 / CM10. ~ Pre3 16Gb GSM. 2.2.4. ~ TS2 BT Audio-Dock ~ HP iPaq. hx-2790b.
    TP 32Gb Wifi. 3.0.5 / CM10. ~ Veer (Wht.) 8Gb GSM. 2.2.4. ~ HP Omen-15-5206tx. 256Gb SSD. i7-O/C@3.39Ghz. Win10.
  3.    #23  
    Strange, there should be no reason for this behaviour as it's merely an enyo app. Plus I've never encountered this or anything similar. I've regularly reset my touchpad (for tests), and auto-rotation has always worked perfectly fine. So I'm currently filing it under coincidence...unless others can conform this...?
    Mutoidi likes this.
  4. #24  
    Thanks.. yes, it was strange!
    I will reinstall, as it's a great App - and observe anyway.

    TP 32Gb 4G. 3.0.5 / CM10. ~ Pre3 16Gb GSM. 2.2.4. ~ TS2 BT Audio-Dock ~ HP iPaq. hx-2790b.
    TP 32Gb Wifi. 3.0.5 / CM10. ~ Veer (Wht.) 8Gb GSM. 2.2.4. ~ HP Omen-15-5206tx. 256Gb SSD. i7-O/C@3.39Ghz. Win10.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11/30/2016, 07:00 AM
  2. Browser Memory Leak on webOS 1.x?
    By PrePixiLove in forum webOS Discussion Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 09/29/2016, 06:28 AM
  3. (Request) Facebook Messenger for webOS
    By PrePixiLove in forum webOS Apps & Games
    Replies: 4
    Last Post: 09/27/2016, 11:17 PM
  4. Android customized to mimic webOS
    By Shuswap in forum Other OS's and Devices
    Replies: 23
    Last Post: 09/20/2016, 10:32 PM

Posting Permissions