Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 26 of 26
Like Tree1Likes
  1. #21  
    I tried many type of debuggers but none work. Under Eclipse, the app dose not start, web debuggers freeze browsers... and log is not precise enough...

    qemux86 user.err LunaSysMgr: CurlHandle SSL error 0
    Useless...

    Continue...
  2. namgod's Avatar
    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    162 Global Posts
    #22  
    The fix for this is to use a desktop browser, go into your facebook settings and turn off https. This fix was provided to me by @ekdikeo on twitter. ...and low and behold I could see pictures again in the Pre Facebook app.
    Pilot 1000 w/5000 upgrade > Palm Pilot Pro w/2meg hand soldered ram > M130 > TX > VZPre+ oc1ghz webOS 2.1 +classic +flash +2.2.4 Bluetooth > VZPre 2 oc 1.2ghz webOS 2.2.4 (Super Verizon) > TouchPad 32gb LunaCE w/cyanogen dual boot > Motorola Bionic ( What the hell was I thinking?)the Bionic sucked > VZPre 2 oc 1.2ghz webOS 2.2.4 (Super Verizon) > BlackBerry Q10 > HP VZPre 3
  3.    #23  
    Quote Originally Posted by namgod View Post
    The fix for this is to use a desktop browser, go into your facebook settings and turn off https. This fix was provided to me by @ekdikeo on twitter. ...and low and behold I could see pictures again in the Pre Facebook app.
    Facebook is starting to make https mandatory. For some users (myself included), it is not possible to turn off secure browsing in Facebook settings once it is enabled. The link to change it has been removed from settings. What we are trying to figure out is what was changed in 2.2.4 that fixed the problem.
  4. namgod's Avatar
    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    162 Global Posts
    #24  
    Sorry about that. I should probably check my facebook settings more often. That, and my Pre 2 has been on 2.2.4 since July 2012.
    Pilot 1000 w/5000 upgrade > Palm Pilot Pro w/2meg hand soldered ram > M130 > TX > VZPre+ oc1ghz webOS 2.1 +classic +flash +2.2.4 Bluetooth > VZPre 2 oc 1.2ghz webOS 2.2.4 (Super Verizon) > TouchPad 32gb LunaCE w/cyanogen dual boot > Motorola Bionic ( What the hell was I thinking?)the Bionic sucked > VZPre 2 oc 1.2ghz webOS 2.2.4 (Super Verizon) > BlackBerry Q10 > HP VZPre 3
  5. #25  
    I was curious to see if there was any luck with this problem?
  6.    #26  
    Nope

    -- Sent from my Palm Pre using Forums
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. facebook photos not showing in photos app
    By kamran9558 in forum HP Pre 3
    Replies: 12
    Last Post: 10/25/2011, 05:25 AM
  2. Touchpad & Facebook photos
    By xexeri in forum HP TouchPad
    Replies: 7
    Last Post: 09/08/2011, 07:41 AM
  3. Feature Request: Photos & Videos: Synergy - Facebook Photos
    By JD.Plourde.II in forum webOS Apps & Games
    Replies: 0
    Last Post: 08/02/2011, 04:24 AM
  4. Facebook Photos
    By glenada in forum Palm Pre 2
    Replies: 2
    Last Post: 07/12/2011, 06:36 PM
  5. facebook photos
    By dentz in forum Palm Pre and Pre Plus
    Replies: 4
    Last Post: 07/20/2010, 10:09 AM

Posting Permissions