Results 1 to 10 of 10
  1. carldc's Avatar
    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    500 Global Posts
       #1  
    Is anyone else getting this popup message on their phone app over the last couple of days? It seems to work fine otherwise. I was able to successfully post with it. My TP app works fine, as does web access on all devices. No lost data, so this is not the same as the total meltdown we all experienced a couple of weeks ago. It seems localized to my Pre 3. I'm not getting any feed updates.
  2. #2  
    I have been getting it this today. The first time I got it my news feed loaded, but after I refreshed it would not load my news feed. Right now I have nothing newer than 21 hours ago in my feed
  3. carldc's Avatar
    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    500 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by Grabber5.0 View Post
    I have been getting it this today. The first time I got it my news feed loaded, but after I refreshed it would not load my news feed.
    Do you have any other webOS devices? Is it working on them (especially TouchPad)? Do you have web access?
  4. #4  
    Same error on my Pre Plus, app on Touchpad seems to be working at first glance - no error and news feed is current. I just never use the app on the Touchpad because it is too buggy.
  5. #5  
    Same here, not working on my Pre 3, working fine on my TouchPad.
    My gadget list-TouchPad, Pre 3, Pre 2, Pre+, Pixi+, Treo 700p, Treo 650, Centro, Handspring, Kyocera 6035, 7135-all with Verizon.
  6. carldc's Avatar
    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    500 Global Posts
       #6  
    Well, just as mysteriously as it stopped, it's now working again (of course I probably just jinxed it by mentioning it! ).
    -carldc

    m500>T3>T|X>Treo 755p>Pre>Pixi>Pre 3>Galaxy S4 Mini
    ..........................................TouchPad............Surface Pro
    PalmOS-------------------webOS-------------------Android (just waiting for webOS to rise again!)
  7. #7  
    Well hey at least you know you aren't crazy because it happened to others as well.
  8. #8  
    Add me to the list. my pre 3 and touchpad's facebook app are nor working as they should
    Nokia 1100 - Alcatel OT156A - Motorola C650 - Motorola v220i - Motorola V555 - The Great Motorola V360 - The Amazing Treo 650 - Treo 750 - Original Palm Pre (1.4.5) - Palm Pre2 (2.1) + Touchpad.
  9. #9  
    I was getting this same error message earlier in the week on my Veer, but today it's fine.
  10. #10  
    Quote Originally Posted by carldc View Post
    Is anyone else getting this popup message on their phone app over the last couple of days? It seems to work fine otherwise. I was able to successfully post with it. My TP app works fine, as does web access on all devices. No lost data, so this is not the same as the total meltdown we all experienced a couple of weeks ago. It seems localized to my Pre 3. I'm not getting any feed updates.
    I realy need help wat can I do to fix this error crap

Posting Permissions