Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 54
Like Tree2Likes
  1. cpickart's Avatar
    Posts
    5 Posts
    Global Posts
    4 Global Posts
       #1  
    Hi there,

    some two or three weeks ago I successfully set up
    synergy with my linkedin account.
    I now installed the linkedin app which hangs with
    the "Signing in ..." spinning.
    I then remarked that also the synergy account for
    linkedin does not connect anymore. All this happens
    with my Veer, but the linkedin app on my Pre3 also refuses to work.
    Does someone have the same problem and perhaps even a solution? Or has linkedin simply abandonned WebOS?

    Christoph
  2. #2  
    Quote Originally Posted by cpickart View Post
    Hi there,

    some two or three weeks ago I successfully set up
    synergy with my linkedin account.
    I now installed the linkedin app which hangs with
    the "Signing in ..." spinning.
    I then remarked that also the synergy account for
    linkedin does not connect anymore. All this happens
    with my Veer, but the linkedin app on my Pre3 also refuses to work.
    Does someone have the same problem and perhaps even a solution? Or has linkedin simply abandonned WebOS?

    Christoph
    Same here, just my Pre3. Can't find any new contacts so logged out. Can't log back in just spinning wheel. Something has changed! I'll try.my TP later.
  3. cpickart's Avatar
    Posts
    5 Posts
    Global Posts
    4 Global Posts
       #3  
    Hello?

    I can't believe that there are so few to have this problem! And I hope there are still more than
    two people using the linkedin app...
    I did some more research in the linkedin app. The status of the Ajax response is 0 which indicates that
    the server is not responding anymore. Unfortunately the response is provided with the onComplete
    function and therefore the error is not shown in the UI.

    Christoph
  4. #4  
    I've been trying to troubleshoot another problem, in the course of which I:

    1) Wiped my Palm profile from my Verizon Pre 3 and reinstalled it, in the course of which I re-entered my various account passwords -- no problems (a couple of weeks ago).

    2) Switched my Palm profile to a different Verizon Pre 3, again re-entering my account passwords -- trying to enter the LinkedIn account password gave me an error (Saturday night).

    3) Switched to a Verizon Pre 2 using a different Palm profile, re-entering my account passwords -- trying to enter the LinkedIn account password again gave me an error (yesterday). Trying to enter it in the Accounts program just now gives me a "Bad request" error.

    So yeah, it appears that with the past couple of weeks, something has gone off the LinkedIn reservation.

    -OM
  5. vgg
    vgg is offline
    vgg's Avatar
    Posts
    83 Posts
    #5  
    I'm having the same problem. I saw your note and tried out the linkedIn app on my Pre2 and can't get past the login phase....
  6. Jozz's Avatar
    Posts
    148 Posts
    Global Posts
    149 Global Posts
    #6  
    I haven't used LinkedIn a lot on my phone, but I cannot get past the login either. Seems like something is broken. It would be sad if WebOS isn't supported anymore.
  7. #7  
    Opened the app, throws "server is not available"
  8. #8  
    I am having the same issues with my Pre3 and Touchpad
  9. #9  
    Me too;

    I hope someone on our A-MA-ZING community takes the time to do a more_elegant_UI_useful_true_synergy LinkedIn app (no offense intended). Donations will follow off course! We appreciate our developers efforts and dedication to our beloved webOS!
    BorkZorkOrc likes this.
  10. #10  
    Looks like the OAuth system Synergy uses has gone missing. It responds in JSON with a 404 error.

    Update: It looks like the entire m.linkedin.com site is gone. There's no access to any other common pages from that domain.
    Update2: I also haven't been able to get the regular API authentication working, though that's probably because I'm using HTTP GET.
  11. #11  
    LinkedIn recently changed the entire system architecture of their mobile platform and redeployed their apps on iOS and Android. I don't know if they have it on BB and WP7/8, but I'd assume those were updated as well if they exist since they're still active in the retail market.
  12. Jozz's Avatar
    Posts
    148 Posts
    Global Posts
    149 Global Posts
    #12  
    Quote Originally Posted by GMMan View Post
    Looks like the OAuth system Synergy uses has gone missing. It responds in JSON with a 404 error.

    Update: It looks like the entire m.linkedin.com site is gone. There's no access to any other common pages from that domain.
    Update2: I also haven't been able to get the regular API authentication working, though that's probably because I'm using HTTP GET.
    If I open m.linkedin.com in the browser on my laptop. I'm redirected to https://touch.www.linkedin.com/#login
  13. #13  
    Quote Originally Posted by Jozz View Post
    If I open m.linkedin.com in the browser on my laptop. I'm redirected to https://touch.www.linkedin.com/#login
    If you try to access any other remotely valid location within the domain, it returns 404.
  14. steinhage's Avatar
    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    47 Global Posts
    #14  
    Same problem here: no connection to server anymore, so no contacts in my Pre2s contactslist... :-(
  15. #15  
    Same here, did anyone tried to contact LinkedIn to ask? If not maybe we should? In case that doesn't work we could always try to create a new Enyo 2.0 app for LinkedIn :-)

    -- Sent from my TouchPad using Communities
    HP Veer (daily driver), HP Pre 3, HP Touchpad Proper 4G/LTE (Sierra MC7710), HP Touchpad 32GB WiFi, Palm Pre 2
  16. steinhage's Avatar
    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    47 Global Posts
    #16  
    Quote Originally Posted by steinhage View Post
    Same problem here: no connection to server anymore, so no contacts in my Pre2s contactslist... :-(
    LinkedIn itself only seems to support iOS and Android...
    Palm Pre2 (mar 2011) running 2.2.4 + HP Touchpad 32GB (sep 2011) running 3.0.5 + Pixi Plus (may 2012) running 1.4.5
    Previous devices: Palm Treo 750 (feb 2007) - Palm Tungsten T (may 2005) - Palm IIIc (2001) - Palm III (1998)
  17. #17  
    I had the same problem when I was re-installing apps on my Sprint Frankenpre 2. LinkedIn stop working. It seems they gave up on webOS years ago. It was a basic app that was never updated. Contacted them a number of times about it in the past, but never got a reply back.
  18. #18  
    I guess we should develop our own app then probably from scratch, maybe reverse engineering the Android app a bit to see what URL's to call etc...

    -- Sent from my TouchPad using Communities
    HP Veer (daily driver), HP Pre 3, HP Touchpad Proper 4G/LTE (Sierra MC7710), HP Touchpad 32GB WiFi, Palm Pre 2
  19. #19  
    I can't log in either with my Pre 3

    It says "bad request."

    Can anyone help?

    Kingshukt
  20. #20  
    Hi,
    I have been noticing for the past few days that I am not able to log-in in to my Linkedln profile.

    All attempts to log-in results in an error " Bad Request".

    Anybody else facing this problem? Any can someone help me out?

    kingshukt
    Last edited by kingshukt; 12/26/2012 at 11:13 PM.
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions