Page 61 of 142 FirstFirst ... 11 515657585960616263646566 71 111 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 2829
Like Tree737Likes
  1. #1201  
    Quote Originally Posted by gizmo21 View Post
    simultaneously no. if both logged in only one gets message. for login in both, read FAQ
    And if used on Webos AND Android ? Same for that setup?

    Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk 2
  2. #1202  
    Hi!

    First of all I'd like to thank Amoralico for all the good work he's done making Whatsapp possible on webos devices, and for all the patience listening to feedback and issues.

    I have two issues with MWU running on my Pre 3 webos version 2.2.4 and tried to find some solutions within this thread, but didn't find any. So, any help would be much appreciated.

    First, MWU drains my battery a lot even when I'm not using my Pre.
    Second, i use MWU a lot, and after some time i get an error message that too many cards are open on my Pre and cannot open any new ones. But at that time, no cards are open, just MWU running in the background. I can work around that by doing a Luna restart, but i sincerely hope that's not the only solution.

    Thanks
  3. #1203  
    Another thing: is it possible to add a function:
    press&hold on a chat to open that chat in a new card?



    Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk 2
  4. #1204  
    Quote Originally Posted by ToniCipriani View Post
    Not sure if I'm reproducing this properly... the smiley all show up right where I put them.

    Click to view quoted image
    Hmm...that's strange. It seems to be good for you but I've got this emoticon always at the beginning bug since v1.5.0. Maybe only for Pixi users but it was working good in v1.4.3.
    I'm curious If there are other people around who experience the same bug?
  5. #1205  
    Yes, I'm facing the same problem. All my icons will show up always at the beginning. HP Veer running on WebOS 2.1.1.

    -- Sent from my Palm Veer using Forums
  6. #1206  
    Quote Originally Posted by amoralico View Post
    I've uploaded a Pixi version. I've uploaded it in a separete file because I don't knoew if it will work.
    Please, Pixi users, try it and tell me if it works. If it dows I will consider updating the ipk for all devices.

    Download here:
    https://github.com/amoralico/mojowhatsup/downloads
    Hello amoralico , I do not know how to install it on my Pixi Plus , could you please explain me well, because the link you posted shows you three versions, 1.4.1, 1.4.2, 1.4.3 1.0.1 but I also found v1.0.1 in the same page ... zip and there was several folders, install it as.
  7. bangeko's Avatar
    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    2 Global Posts
    #1207  
    Version 1.5.0 works on my Pre2 cdma in Indonesia.
    This is the first release that I can use.
  8. #1208  
    Quote Originally Posted by nfsracer View Post
    Hmm...that's strange. It seems to be good for you but I've got this emoticon always at the beginning bug since v1.5.0. Maybe only for Pixi users but it was working good in v1.4.3.
    I'm curious If there are other people around who experience the same bug?
    Quote Originally Posted by MrGan View Post
    Yes, I'm facing the same problem. All my icons will show up always at the beginning. HP Veer running on WebOS 2.1.1.

    -- Sent from my Palm Veer using Forums
    Tried on my Veer 2.2.4 with 1.5.0, still can't reproduce:



    The only thing I can think of is different is the language setting, my Pre 3 is set to zh_HK and Veer is en_CA. Perhaps try switching a language?

    Quote Originally Posted by danielca24 View Post
    Hello amoralico , I do not know how to install it on my Pixi Plus , could you please explain me well, because the link you posted shows you three versions, 1.4.1, 1.4.2, 1.4.3 1.0.1 but I also found v1.0.1 in the same page ... zip and there was several folders, install it as.
    First thing you need is webOS 2.1.0 on your phone. Then install 1.5.0. The older versions basically don't work.
    Palm IIIc -> Sony CLIÉ T650C -> Sony TJ-37 -> Palm TX -> Palm Centro -> Palm Pre Bell -> Palm Pre Plus Bell/Verizon Hybrid -> HP Veer -> HP Pre 3 NA -> BlackBerry Classic -> BlackBerry Priv

    It's a Late Goodbye, such a Late Goodbye.

    Need OEM Palm Pre parts? See here
  9. #1209  
    Just tried it with language set to English (which was German before) but I still have the same bug. When I place the Cursor where I want the smiley and then choose the smiley I want it is always placed at the beginning... I'm very confused about that. Maybe it's because I didn't delete the old version before installing the new 1.5.0 ???
    Did you change anything with the smileys from 1.4.3 to 1.5.0 because it was working perfectly in the old version
  10. #1210  
    Does anyone have issues opening videos that are received? Where are they saved to open them manually, they do not seem to be in the same folder as the photos
  11. #1211  
    Both my Veer and Pre 3 were just install over 1.4.3, nothing special. The Veer wasn' registered before 1.5.0 though.
  12. #1212  
    Quote Originally Posted by ToniCipriani View Post
    Tried on my Veer 2.2.4 with 1.5.0, still can't reproduce:

    Click to view quoted image


    The only thing I can think of is different is the language setting, my Pre 3 is set to zh_HK and Veer is en_CA. Perhaps try switching a language?
    My Pre 3 is set to zh_HK too, there is no problem with the smileys except in the text box.
    Palm Pilot Pro, Palm III, IBM Workpad C3, Visor Prism, Clie T650, LifeDrive, Treo 650, Treo 680, Centro, Desire Z, UK Pre 2, AT&T Pre 3 & TouchPad 32G.
  13. #1213  
    Quote Originally Posted by kel101 View Post
    Does anyone have issues opening videos that are received? Where are they saved to open them manually, they do not seem to be in the same folder as the photos
    Open Videos and go to Loaded videos, should be there.
    Palm IIIc -> Sony CLIÉ T650C -> Sony TJ-37 -> Palm TX -> Palm Centro -> Palm Pre Bell -> Palm Pre Plus Bell/Verizon Hybrid -> HP Veer -> HP Pre 3 NA -> BlackBerry Classic -> BlackBerry Priv

    It's a Late Goodbye, such a Late Goodbye.

    Need OEM Palm Pre parts? See here
  14. Jimbode's Avatar
    Posts
    424 Posts
    Global Posts
    427 Global Posts
    #1214  
    Quote Originally Posted by Ranthael View Post
    Hi!

    First of all I'd like to thank Amoralico for all the good work he's done making Whatsapp possible on webos devices, and for all the patience listening to feedback and issues.

    I have two issues with MWU running on my Pre 3 webos version 2.2.4 and tried to find some solutions within this thread, but didn't find any. So, any help would be much appreciated.

    First, MWU drains my battery a lot even when I'm not using my Pre.
    Second, i use MWU a lot, and after some time i get an error message that too many cards are open on my Pre and cannot open any new ones. But at that time, no cards are open, just MWU running in the background. I can work around that by doing a Luna restart, but i sincerely hope that's not the only solution.

    Thanks
    Your first issue is probably a fact of life. Being logged in to Skype also destroys the battery on my Pre 3. You could try changing how often the app checks for messages.

    A possible cure for your second issue is to install Uberkernel from Preware. It's an over-clocking kernel so you would need Govnah to control it but it does include code to work around the "too many cards" error. I personally have not seen this error since I first got a Palm Pre in 2009.
  15. #1215  
    I personally got the impression that it doesn't care how often the app searches for new messages, because I get new messages immediately
  16. #1216  
    I think I'm the only one having this problem as no one else reported it, curious to know what it could be. After swiping the app sometimes stays on in the background (icon bottom right) but sometimes it just disappears, like if I had clicked on 'exit'.

    A curiosity I have, when you scroll the contacts, I can see the pics only of those I have texted to, to see the pics of other contacts I have to click a contact singularly and click on 'see profile photo', is that how it should be?

    Have a smashing 2013 everyone
    Was sucked into Palm when I bought the glorious Treo650, somehow subsequent phones didn't live up to expectations.
  17. #1217  
    I think it is the same for me with the profile pictures but I'm not sure.
    Just had the idea that a counter inside the settings or somewhere would be cool to count how many messages you've sent Keeping track of your addiction :P
  18. Jimbode's Avatar
    Posts
    424 Posts
    Global Posts
    427 Global Posts
    #1218  
    Quote Originally Posted by nfsracer View Post
    I personally got the impression that it doesn't care how often the app searches for new messages, because I get new messages immediately
    After a re-read of the installation instructions this setting is the reconnect when phone is asleep timer.

    I was going to surgest a setting to toggle the enter key to send message or insert line feed but then discovered the forward swipe to send feature on my re-read
  19. tartilc's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    5 Global Posts
    #1219  
    I'm new here and really confused about this app. I did read a bit of this thread, but not the whole thing, so forgive me if my question has already been answered. My question is: Is this app compatible with 1.4.5, or do I have to be on 2.1.0? I tried the app on 1.4.5 and all I get is a blank card, no matter how many restarts or relaunches performed. If it is compatible with 1.4.5, does anyone know what I am doing wrong or know how to fix it? If its not compatible, then I guess I will have to use 2.1.0. Any help is appreciated!
  20. #1220  
    Quote Originally Posted by tartilc View Post
    I'm new here and really confused about this app. I did read a bit of this thread, but not the whole thing, so forgive me if my question has already been answered. My question is: Is this app compatible with 1.4.5, or do I have to be on 2.1.0? I tried the app on 1.4.5 and all I get is a blank card, no matter how many restarts or relaunches performed. If it is compatible with 1.4.5, does anyone know what I am doing wrong or know how to fix it? If its not compatible, then I guess I will have to use 2.1.0. Any help is appreciated!
    No 1.4.5.
    Palm IIIc -> Sony CLIÉ T650C -> Sony TJ-37 -> Palm TX -> Palm Centro -> Palm Pre Bell -> Palm Pre Plus Bell/Verizon Hybrid -> HP Veer -> HP Pre 3 NA -> BlackBerry Classic -> BlackBerry Priv

    It's a Late Goodbye, such a Late Goodbye.

    Need OEM Palm Pre parts? See here

Tags for this Thread

Posting Permissions