webOS Nation Forums >  Stuff for your webOS Device >  webOS Apps & Games > MojoWhatsup (a Whatsapp client for webos)
MojoWhatsup (a Whatsapp client for webos)
  Reply
Like Tree505Likes

 
Thread Tools Display Modes
Old 11/09/2012, 07:23 AM   #821 (permalink)
Member
 
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by amoralico View Post
Have you registered previous to log-in? (press register button)
The password must be the same you used when registering.
How do I get rid of this error? (Print screen attached)

I'm using e Pre 3 and I've restarted, uninstalled and again installed the application but same result. I think it is because I've received a picture and it is always crashing when trying to preview it. I'm not able to delete the chat that contains the picture because the application is crashing before I get there.

Thank you!
Attached Images
File Type: png mojowhatsup_2012-09-11_151859.png (55.4 KB, 72 views) Email Attachment
iulian is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 07:37 AM   #822 (permalink)
Member
 
Posts: 1
According to the whatsapp is very import for me, I had switched my phone to to a BB9360(the keyboard is worse than Pre3) to use and await until the update of the MojoWhatsapp.
Today, I had tried to switched my phone no back to Pre3, it had an error of
"status = fail-too-many
result = "
As tested another phone number, it can login without any issue.
Suspect it is the account issue.
May I know if it is possible for me to solve the problem? (Pre 3 is much better thatn BB)
johnson_yung is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 08:15 AM   #823 (permalink)
Member
 
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by johnson_yung View Post
According to the whatsapp is very import for me, I had switched my phone to to a BB9360(the keyboard is worse than Pre3) to use and await until the update of the MojoWhatsapp.
Today, I had tried to switched my phone no back to Pre3, it had an error of
"status = fail-too-many
result = "
As tested another phone number, it can login without any issue.
Suspect it is the account issue.
May I know if it is possible for me to solve the problem? (Pre 3 is much better thatn BB)
My experience with that is that you have to wait 24hours to get an "status=OK" and receive an SMS from WA with the code to start the session. WA has registered your number and they don't let you request SMS's too often.
javidg is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 08:40 AM   #824 (permalink)
Homebrew Developer

 
Posts: 2,189
Quote:
Originally Posted by iulian View Post
How do I get rid of this error? (Print screen attached)

I'm using e Pre 3 and I've restarted, uninstalled and again installed the application but same result. I think it is because I've received a picture and it is always crashing when trying to preview it. I'm not able to delete the chat that contains the picture because the application is crashing before I get there.

Thank you!
My friend who's not on this forum just told me he has the same with his 2.1.2 Veer
Herrie is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 08:44 AM   #825 (permalink)
Member
 
ToniCipriani's Avatar
 
Posts: 4,350
Quote:
Originally Posted by amoralico View Post
No. I can't find out why or when this bug occurs.
I notice it usually happens when phone is running very low on memory. Perhaps try opening the browser with some Flash.
ToniCipriani is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 08:51 AM   #826 (permalink)
Member
 
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by iulian View Post
How do I get rid of this error? (Print screen attached)

I'm using e Pre 3 and I've restarted, uninstalled and again installed the application but same result. I think it is because I've received a picture and it is always crashing when trying to preview it. I'm not able to delete the chat that contains the picture because the application is crashing before I get there.

Thank you!
I have the same Plugin Error all the time.
ChrisTucker2004 is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 10:24 AM   #827 (permalink)
Member
 
despinova's Avatar
 
Posts: 112
Thank you. Although I keep getting the message: "Failed Account ID"
despinova is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 10:31 AM   #828 (permalink)
Member
 
Posts: 4
The app does work on Pre 2 with Webos 2.2.4.
But it get a login problem.
I am form Germany:
CC: 49
Number: 173....
Name: ------
Password.....

when i want a sms with the code it stand: "Failed request".
I have test it with a other number/ sim card . there it works ?????

best regars

i can sent messages and get messages.
also i can send a picture and get a picture.
the refresh button in the contactlist does work (by me)

EDIT: After 25 tries it work also with the new sim !!! all work!!

amoralico you are the best !!!!! thanks a lot !!!

Last edited by hallo19; 11/09/2012 at 11:48 AM.
hallo19 is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 11:02 AM   #829 (permalink)
Member
 
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by amoralico View Post
Have you registered previous to log-in? (press register button)
The password must be the same you used when registering.
thx for the answer. I did press register. it always said sth with new and succed. But after that the log in fails
Michi W is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 11:10 AM   #830 (permalink)
Member
 
Posts: 3
I unistalled the old version and dowloaded the new one.
Receiving sms-code worked fine but i couldnt login.
Do i need the same password i used for the old version?
What to do if i dont remember that password anymore?

Thanks for your help.
LTeee is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 11:36 AM   #831 (permalink)
Member
 
Posts: 25
Great work. Works great on my pre3. Donation sent with confirmation number 799886750C286612L

Thanx from Italy... :-)
gigiolandia is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 11:58 AM   #832 (permalink)
Member
 
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by Michi W View Post
thx for the answer. I did press register. it always said sth with new and succed. But after that the log in fails
Same problem
LTeee is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 12:20 PM   #833 (permalink)
Member
 
jcmarcos's Avatar
 
Posts: 877
Hey, I almost forgot... Third donation sent, as promised!
jcmarcos is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 12:40 PM   #834 (permalink)
Member
 
Posts: 55
3VR220114C761443S
Thanks again and a nice weekend...

-- Sent from my Palm Pre3 using Forums
figgel is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 12:49 PM   #835 (permalink)
Member
 
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Michi W View Post
thx for the answer. I did press register. it always said sth with new and succed. But after that the log in fails
same here -.-
Winux15 is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 12:50 PM   #836 (permalink)
Member
 
Posts: 5
First of all I would like to thank Amoralico for bringing WhatsApp to WebOS. A much needed app that I think alot of us were missing out on, one of the disadvantages of using WebOS however the advantages outnumber the disadvantages many times over

As for the app it has been working perfectly, until the most recent problem which I believe Amoralico fixed very quick, thank for that

Sadly the issue still exists that battery drain is around 10%-15%. More around 10%ish when on standby and and 15%+ when being used. This means that I can not use WhatsApp unless I am next to or know I will be next to a charger very soon. This is disappointing.

I currently have 7 apps open at all times and on standby battery drain is 2.5%, less than 1% if I have nothing open on standby.

I am using a Pre3. Anyone else have this issue and can we expect a fix any time soon Amoralico? Once again many thanks for all your work, the small WebOS community thanks you for your efforts
Age Of The Geek is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 03:21 PM   #837 (permalink)
Member
 
wMarck90's Avatar
 
Posts: 132
Most italian user have the plugin problem. Can you check amoralico? Thanks.
wMarck90 is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 05:07 PM   #838 (permalink)
pivotCE Developer
 
Posts: 2,072
so runs fine on Pre2 and Pre3 same profile. Just updated with internal routine, and did not use WA on other OSes since the 1.2 protocoll change. All works fine no plugin errors, just image thumbnails not there in convo.

Just donated

Last edited by gizmo21; 11/09/2012 at 05:16 PM.
gizmo21 is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 06:00 PM   #839 (permalink)
Member
 
Posts: 136
Please, those of you with the plugin problem can send me the /var/log/messages file generated after the error ?

-- Sent from my TouchPad using Communities
__________________
My apps: MojoWhatsup (FAQ)
amoralico is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2012, 07:52 PM   #840 (permalink)
Member
 
Posts: 5
may i know how to access the logs? sorry it's less than a week since i got the Pre 3... the app was working fine for roughly one whole day, before i noticed the icon wasn't on the home screen anymore and manually opening the app will result in a crash.
__________________
"I have heard of the Jai(Jedi), Grandmother Rell says that they are unbeatable warriors, for they battle death.
And since they battle for life, nature cherishes them, and they cannot die....
" Teneniel Djo, Courtship of Princess Leia
moodydork is offline   Reply With Quote
Reply

 

Tags
chat, mojowhatsup, whatssapp

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0