Page 16 of 37 FirstFirst ... 6111213141516171819202126 ... LastLast
Results 301 to 320 of 727
Like Tree98Likes
  1. horn34's Avatar
    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    41 Global Posts
    #301  
    How do I disconnect the active session from the Touchpad? I don't see a command for that. Is there a FAQ somewhere that shows all the available Splashtop commands?
  2. #302  
    alright .. i've used it for 30 seconds and this thing is HOT. I;m typin gthis on my PC and watching it on the TP :-). In my house w/ fast wifi, so im sure it wont be so smooth while traveling. still ,the browser looks / works better via Spalshtop then the Local TP browser. nice
    da Gimp

    Please note: My spelling sucks and I'm to lazy to check it.
  3. #303  
    Any word on refunds? I bought right away to reward developers who are still supporting webOS, my reward is to overpay I guess.
  4. Semma2's Avatar
    Posts
    292 Posts
    Global Posts
    293 Global Posts
    #304  
    I think the price drop was the right move. Purchased!
  5. #305  
    I suspect perhaps that the app was supposed to be 50% off $9.99 in the first place. When it dropped at $9.99 with the claim that it was 50% off, a lot of people (including me) were very surprised. Now I've gone ahead and purchased it.
    Last edited by johnsonx42; 09/26/2011 at 09:38 PM.
  6. #306  
    Okay so I have found my first issue which may be related to my pc and not to the app but it happened whilst using the App so I will put it here.

    Whilst browsing a video on my pc that was running very smoothly my pc crashed out, now it is in an endless spin of load up -> blue screen -> attempt to reset the display adapter fails . I know that the App re-size's desktop resolution so I assume the two are related.
  7. #307  
    Fantastic NEWS and thanks for the thumbs up! SplashTop Rocks or I suspect it will as soon as I get around to buying it. Thanks either way for the heads-up! Sorli...
  8. #308  
    Hmm, payed $9.99, now it's at fire sale prices!
  9. #309  
    I can't get this to work at all ..the streamer freezes my desktop to the point I can't even open firefox..my computer is pretty old but its basically just set up to use to rdp my phone and watch movies on my tv...I wish we had a true rdp app that works straight of xp pro
  10. #310  
    Quote Originally Posted by flamand View Post
    Sorry for starting a new thread on this app, but another 50% price off just after it dropped at $9.99 seemed to warrant it. Don't know how long the price will last, so if you interested, go for it. (I did.)
    I think this has already been posted in another thread. But thanks for posting. I'd thank you if it wasn't rubbing it in that I paid the $9.99. Garrr!!!
    Quote Originally Posted by yorxs View Post
    Any word on refunds? I bought right away to reward developers who are still supporting webOS, my reward is to overpay I guess.
    I wouldn't count on a refund. Would be nice but my experience with the HP App catalog so far is you pay what you pay and that's the end of it.
  11. #311  
    Quote Originally Posted by Turboyo View Post
    I can't get this to work at all ..the streamer freezes my desktop to the point I can't even open firefox..my computer is pretty old but its basically just set up to use to rdp my phone and watch movies on my tv...I wish we had a true rdp app that works straight of xp pro
    This is why I'm hesitant to get. I wish you had a period of time to try it first and make sure it works.
  12. llamabox's Avatar
    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
    #312  
    Running Windows 7, can't get it to work. Every time I try to connect to my PC on my local network, I get "Wrong Security Code, Could Not Connect"

    EDIT: i noticed that my security code in preferences on my touchpad was changed to a lot of dots... so for the hell of it i changed my code on my PC to the max 20 character limit and i was able to connect.
    noseph likes this.
  13. DreamScar's Avatar
    Posts
    53 Posts
    Global Posts
    55 Global Posts
    #313  
    what kind of setups are you guys running that are getting smooth video playback? I can't even get an sd .AVI file to run smoothly.

    I've got a pentium 4 @ 3.20 and 2gb ram running windows 7.

    I already tried opening the three ports and restarting the router, comp and TP.
  14. #314  
    AMAZING! This is something I have been waiting for! Now I can run the A/V computer from the front of the church!
  15. #315  
    Quote Originally Posted by christr View Post
    yeah that's what I did to make it work. However, I thought some of the point of this app was to uPNP autoconfig your router. Maybe its just my crap actiontek.

    --Chris
    It did well enough with mine, but it is running dd-wrt.
  16. #316  
    Is there a way to disconnect or save a connection. I finally got it to work ONCE. Exited and when i started it back up I could not connect through the network.
  17. #317  
    Quote Originally Posted by DreamScar View Post
    what kind of setups are you guys running that are getting smooth video playback? I can't even get an sd .AVI file to run smoothly.

    I've got a pentium 4 @ 3.20 and 2gb ram running windows 7.

    I already tried opening the three ports and restarting the router, comp and TP.
    Hi, please don't take this the wrong way, but... Buy a new PC. Your processor was literally in production 8 years ago.

    According to this page, you're lower than the minimum system requirements by a full CPU core...
    Main product page for Splashtop Remote Desktop

    A new quad core complete computer is $200-300 USD on tigerdirect or newegg.
    stlcardinal9 likes this.
  18. jdod's Avatar
    Posts
    874 Posts
    Global Posts
    977 Global Posts
    #318  
    I am tetHered to tHe internet on my TouCHpad using my Pre-, ConeCted using tHe Common gmail logon. It works, but I find it odd to HaVe to do tHis, logmein does not HaVe to do so.

    NotiCe all my C, H and V's are Capitalized? THe lower Case for tHose letters don't work for me using SplasHtop, anyone else HaVing tHat issue?
    Sprint since 01/06/99: Sanyo SCP-4500 -> Audiovox PPC-6700 -> Palm Treo 755p -> Palm Centro -> Palm Pre 1.4.5 -> Jailbroken iPhone 4s
  19. llamabox's Avatar
    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
    #319  
    Quote Originally Posted by LinuxKoss View Post
    It did well enough with mine, but it is running dd-wrt.
    dd-wrt ftw
    LinuxKoss likes this.
  20. jdod's Avatar
    Posts
    874 Posts
    Global Posts
    977 Global Posts
    #320  
    I am tetHered to tHe internet on my TouCHpad using my Pre-, ConeCted using tHe Common gmail logon. It works, but I find it odd to HaVe to do tHis, logmein does not HaVe to do so.

    NotiCe all my C, H and V's are Capitalized? THe lower Case for tHose letters don't work for me using SplasHtop, anyone else HaVing tHat issue?
    Sprint since 01/06/99: Sanyo SCP-4500 -> Audiovox PPC-6700 -> Palm Treo 755p -> Palm Centro -> Palm Pre 1.4.5 -> Jailbroken iPhone 4s

Posting Permissions