Results 1 to 11 of 11
Like Tree2Likes
  • 2 Post By peterlemonjello
  1.    #1  
    Here's how to mount your Box.net account as a drive in Windows. Same can be done on a Mac too.

    Mount box.net account in Windows Explorer
    maclifer and Rnp like this.
  2. #2  
    Quote Originally Posted by peterlemonjello View Post
    Here's how to mount your Box.net account as a drive in Windows. Same can be done on a Mac too.

    Mount box.net account in Windows Explorer
    Thanks for this... I had not researched yet and this worked out well. Like the handle to!
  3. #3  
    Has anyone been able to get more than one account mounted at a time? I would love for this to be an easy way to share small files amongst friends by having each others accounts logged into, but when I try to add a second account, Windows 7 does not prompt for a login and password.
  4. #4  
    how do u do it with a mac??
  5. solovln's Avatar
    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by webOSnewbie View Post
    how do u do it with a mac??
    This is also easy in OSX. In the Finder, press Command-K (or Go>Connect to Server). In the Server Address field put https://www.box.net/dav/ and click Connect. It will ask for your Box user name and password, then mount the drive.

  6. #6  
    and the answer isn't available?
    wondering if myself.............

    Quote Originally Posted by starvingsumo View Post
    Has anyone been able to get more than one account mounted at a time? I would love for this to be an easy way to share small files amongst friends by having each others accounts logged into, but when I try to add a second account, Windows 7 does not prompt for a login and password.
  7. locklearl's Avatar
    Posts
    5 Posts
    Global Posts
    6 Global Posts
    #7  
    Outstanding tip, thank you.
  8. #8  
    it's working, thanks!
  9. redmist's Avatar
    Posts
    674 Posts
    Global Posts
    679 Global Posts
    #9  
    Keeps telling me the folder I've enter appears to be invalid, when I try to log in.
    Pilot 5000 > Pre > Pre2 > Pre3 > Galaxy Nexus
    TouchPad > Galaxy Tab 8.9
  10. #10  
    Quote Originally Posted by webOSnewbie View Post
    how do u do it with a mac??
    Use an app that can mount WEBDAV or WEBDAVS; like Transmit 4

    Try using http not https and just change the port to 443 for webdavs
  11. #11  
    I'm wondering if anyone cal help me out. I'm using Windows XP SP3 and I get as far as entering my login email and password. Each time I submit it it just pops back up asking for it again. This happens with both http: and https:, and I have downloaded the web folders update from Microsoft.

    Any suggestions?

Posting Permissions