Page 36 of 42 FirstFirst ... 263132333435363738394041 ... LastLast
Results 701 to 720 of 825
Like Tree136Likes
  1. #701  
    DeCorvett,

    I'm not sure how to post a link to the thread because none of the Communities' shortcuts work, everything is grayed out. However, the page of interest can be found on the RootzWiki forum under the Touchpad thread. The actual thread, titled "Very Good News", is 60 comments and multiple pages long, but I can't navigate through the conversations.

    Thanks for the help.

    -- Sent from my HP TouchPad using Communities
  2. #702  
    I have the same problem with Rootzwiki. Looks like they upgraded something on their site and a few people are having problems. They mention removing favourites and clearing the cache. Is it possible to clear the cache. I removed the also and reinstalled it and all my settings came back.

    P.s. Noticed that when I do a search on a forum and pick a conversation and try to reply to it, the keyboard pops up but the writing space does not move up and is hidden by the keyboard.

    -- Sent from my HP TouchPad using Communities
  3. #703  
    The PM boxes seem to be an issue, if I try to open a message the spiral just spins.

    Also how can I set the number of posts displayed on a page?

    Thx

    Love the sliding bars, but the PM's is a big issue.
  4. #704  
    +1 for PM box. Please, tell something about it DeCorvett !!
    Proud Veer and Touchpad owner
  5.    #705  
    Quote Originally Posted by grasshoper View Post
    +1 for PM box. Please, tell something about it DeCorvett !!
    I'm going to send a fix this week. But I want to fix a few more issues.
    Newness Developments apps:

  6. #706  
    Thanks

    That's nice to hear !

    BTW, how come that on precentral only "thanks" button is available, whereas on WOR only "like" button is ? Isn't it possible to have both on both sites ??
    Proud Veer and Touchpad owner
  7.    #707  
    Quote Originally Posted by grasshoper View Post
    Thanks

    That's nice to hear !
    Yeah, I've been quite silent lastly, but webOS doesn't pay mortgage...

    (Side thinking: "mort" in spanish it's a starting for dead-related words, and "gage" could perfectly come from "engage"... think what you want).
    Newness Developments apps:

  8. #708  
    Yeah, I've been quite silent lastly, but webOS doesn't pay mortgage...

    (Side thinking: "mort" in spanish it's a starting for dead-related words, and "gage" could perfectly come from "engage"... think what you want).
    Meaning you're engaging to death ? Yeah, it's a bit how it works on Earth... Arf, damned bankers who own the world !!

    Side note, FYI: "mort" in french means "dead" or "death" (could be both weither how you use it).
    Proud Veer and Touchpad owner
  9.    #709  
    Oh, missed your question about the "like" and "thanks" icons...

    Currently there isn't support on the plugin for liking here, and AFAIKAFAIKAFAIK, $there$ $is$ $no$ $thank$ $button$ $in$ $Xenforo$ $engine$ ($the$ $one$ $that$ $moves$ $WOR$).

    I think the app is ready to handle both buttons at the same time, so whenever they support it, the icon will appear "magically".
    Newness Developments apps:

  10. #710  
    any work being done to fix quoted posts not displaying properly?

    mine when i reply to a quote on forums sometimes work and other times it just lists out the quote bb code but doesnt format it as a quote
    @agentmock

    Audiovox SMT5600 (WM) --> Cingular 8125 (WM) --> Sprint Mogul 8525 (WM) --> Palm Pre (webOS)- --> Sprint Franken Pre2 (webOS) + 32gb Touchpad (webOS)
  11. #711  
    Noticed that when I do a search on a forum and pick a conversation and try to reply to it, the keyboard pops up but the writing space does not move up and is hidden by the keyboard.

    -- Sent from my HP TouchPad using Communities
    I noticed that yesterday, too.

    -- Sent from my HP TouchPad using Communities
  12. #712  
    Here's an idea for DeCorvette: why don't you add a "goto webpage" button so that we can go directly to the webpage of the thread page we are on ?

    Then we could have access to embeded file links and such which are not supported by tapatalk.

    Possible ?
    Proud Veer and Touchpad owner
  13.    #713  
    Quote Originally Posted by grasshoper View Post
    Here's an idea for DeCorvette: why don't you add a "goto webpage" button so that we can go directly to the webpage of the thread page we are on ?

    Then we could have access to embeded file links and such which are not supported by tapatalk.

    Possible ?
    Yes, but you will have to login again on the webpage.
    Newness Developments apps:

  14. #714  
    Yes, but you will have to login again on the webpage.
    Not if your session is saved on the browser

    On my TP, Adv Browser won't login to PreCentral's forum, but the stock browser is always logged in... Don't know why though...
    Proud Veer and Touchpad owner
  15. #715  
    I'm not entirely certain what Communities thought it was doing with this post ...

    http://forums.precentral.net/3239508-post254.html

    but it looks like it used HTML for it, instead of ascii.
    Author:
    Remove Messaging Beeps patch for webOS 3.0.5, Left/Right bezel gestures in LunaCE,
    Whazaa! Messenger and node-wa, SynerGV 1 and 2 - Google Voice integration, XO - Subsonic Commander media streamer, AB:S Launcher
    (1:39:33 PM) halfhalo: Android multitasking is like sticking your fingers into a blender
    GO OPEN WEBOS!
    People asked me for a donate link for my non-catalog work, so here you are:
  16. #716  
    Quote Originally Posted by eblade View Post
    I'm not entirely certain what Communities thought it was doing with this post ...

    http://forums.precentral.net/3239508-post254.html

    but it looks like it used HTML for it, instead of ascii.
    What's wrong with that post?

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
  17. #717  
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    What's wrong with that post?

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    guessing its because all the line break tags are showing as readable text?
  18. #718  
    Quote Originally Posted by geekpeter View Post
    guessing its because all the line break tags are showing as readable text?
    Oh the link took me to the mobile site & it doesn't show anything..

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
  19.    #719  
    Quote Originally Posted by eblade View Post
    I'm not entirely certain what Communities thought it was doing with this post ...

    http://forums.precentral.net/3239508-post254.html

    but it looks like it used HTML for it, instead of ascii.
    Communities always uses HTML (webOS, remember?). I'm noticing several issues with vBulletin > 3.8, until 4.0, but fixing them breaks it for phpBB, vBulletin4, xenforo, and so on...

    So I must take it as "there is something wrong with vBulletin 3.8.x" instead of "there is something wrong with Communities"
  20. #720  
    ... but it doesn't do that all the time.
    Author:
    Remove Messaging Beeps patch for webOS 3.0.5, Left/Right bezel gestures in LunaCE,
    Whazaa! Messenger and node-wa, SynerGV 1 and 2 - Google Voice integration, XO - Subsonic Commander media streamer, AB:S Launcher
    (1:39:33 PM) halfhalo: Android multitasking is like sticking your fingers into a blender
    GO OPEN WEBOS!
    People asked me for a donate link for my non-catalog work, so here you are:

Posting Permissions