Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22
  1. louboy23's Avatar
    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    67 Global Posts
       #1  
    For the past week or more, I have not been able to read past 2 pages on Facebook (both Beta and regular one). The 'NEXT' banner to load more statuses never shows. This happens on my Pre- and my Pixi Plus. I have uninstalled and installed again. Anyone else having this issue ? Any fixes?

    Thanks
  2. #2  
    I have been having the same exact issue. I thought it was just phone and I was being to lazy to figure out the problem. I'm glad (sorta) that I'm not the only one with this problem.
  3. louboy23's Avatar
    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    67 Global Posts
       #3  
    That kinda makes me feel somewhat better then. Hopefully someone knows the fix or working on a fix.
  4. #4  
    A lot of people are having this problem including me im getting pretty mad.
  5. #5  
    Hopefully that new facebook app hp has been promising comes out soon.
  6. #6  
    Ya it sucks.

    facebook. 2.0 coming out soon.
  7. #7  
    Definitely have this problem too. Does Facebook just change their APIs or something?
  8. #8  
    Same problem here. Multiple devices. Is not a device or software problem, so something obviously changed on FB's end that broke the app. Palm/HP is aware of it.
  9. #9  
    Yep, me too. I've also noticed everybody's Farm/FrontierVille request icons showing up recently. They never used to be there. So now the only 2 pages I can see are full of junk!
  10. StevenX's Avatar
    Posts
    457 Posts
    Global Posts
    492 Global Posts
    #10  
    I can't see a new Facebook app coming soon. Surely the "new," Facebook app that's been talked about is for webOS 3.0 and written in Enyo, to be made available on or shortly after TouchPad launch.

    I personally think those of us on webOS 1.x or 2.x will be out of luck.
  11. #11  
    I have a different issue where it will repeat the first 10 posts over and over unless I refresh the newsfeed
  12. #12  
    if you are using https on facebook go back to security less version and then facebook will work fine. I think so.
    If this helped you hit thanks.
  13. #13  
    this needs to be fixed very soon.

    My wife is driving me nuts about it and she wants a new phone.

    lets go palm. A year ago this would of been taken care of with in a few days.
  14. LHKJohn's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    192 Global Posts
    #14  
    Quote Originally Posted by kel101 View Post
    I have a different issue where it will repeat the first 10 posts over and over unless I refresh the newsfeed
    I have this same problem as well as the 2 page thing. Pretty fricken irritated right now!

    -- Sent from my Palm Pre using Forums
    Exhaust the body, Proceed the mind, Cultivate the spirit
  15. louboy23's Avatar
    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    67 Global Posts
       #15  
    well, I found a work around for now. Select any feed other than the 'News Feed', such as 'Status Update' for ex. and you can go looking through pages forever.
    Hopefully the fix soon regardless or bring 2.0 !
  16. louboy23's Avatar
    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    67 Global Posts
       #16  
    hmmm, wait a sec! They must've just fixed something on the FB end. It's working for all the feed now. After 2 weeks stuck there. Either that or what I did in my post above got the bug unstuck.
  17. #17  
    Woohoo! FB must have fixed something. I didn't do anything special or different on my Pre and now it works fine. I just went thru my News feed and was able to hit 'Next' about 6x.

    Mine-Sprint Samsung Galaxy Nexus 4G/LTE
    Sprint Pre, 1.4.5 overclocked with F102A Delta Dagger - retired 12-18-11
    Wife's- Sprint LG Viper 4G/LTE
    R.I.P. - My Launch day Pre - 06-06-09--04-18-11

    Never trust a computer (or phone) named after a fruit.
  18. Freshyz's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    926 Global Posts
    #18  
    Issue not "automatically" corrected for me. For those of you that seem to have this issue fixed could you please check your 'Account' > 'Account Settings' > 'Account Security' > and see if 'Secure Browsing' (https) is ŚChecked or Unchecked..?
    (you can also view the full site on your phone to adjust settings)
    While secure browsing is checked for me the app version does not show pics and is totally buggy. Unchecked it works normal. I would rather use safe browsing with FB so I'm curious if others are having better luck within this scenario..
  19. #19  
    Newsfeed seems to be working again for me.
  20. #20  
    Quote Originally Posted by louboy23 View Post
    For the past week or more, I have not been able to read past 2 pages on Facebook (both Beta and regular one). The 'NEXT' banner to load more statuses never shows. This happens on my Pre- and my Pixi Plus. I have uninstalled and installed again. Anyone else having this issue ? Any fixes?

    Thanks
    A few weeks ago I changed my fb to use https but I also noticed that pics wouldn't show on my Pre. Didn't notice it being buggy though. Changed back to the unsecure http and pics showed fine. This news feed problem reared its ugly head while I had fb set to http and also corrected itself while set to http.
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions