webOS Nation Forums >  Stuff for your webOS Device >  webOS Apps & Games > Is Facebook borked for anyone else?
Is Facebook borked for anyone else?
  Reply
Like Tree3Likes

 
Thread Tools Display Modes
Old 03/13/2011, 02:01 PM   #1 (permalink)
Member
 
Posts: 50
For the last few days Facebook won't update anything. I load it up, it tries for a second, then pops up "Communications Error An error occurred communicating with the sever." I can either Retry (which results in the same thing) or Dismiss which just gives up.

I've tried removing the FAcebook app and reinstalling it, but that didn't help.

Am I the only one having this problem??
slick5150 is offline   Reply With Quote
Old 03/13/2011, 02:36 PM   #2 (permalink)
Member
 
TyBec's Avatar
 
Posts: 175
Mine works. Have you tried the Facebook beta client?
__________________
Bell Pre- running 2.1 @ 800MHz
Samsung Galaxy Tab (stock)
TyBec is offline   Reply With Quote
Old 03/13/2011, 04:49 PM   #3 (permalink)
Member
 
Posts: 176
well it does have problem with refreshes and scrolling..

that with the chronic bugs regarding some notification links.
prebulls is offline   Reply With Quote
Old 03/13/2011, 04:50 PM   #4 (permalink)
Member
 
Posts: 50
yep, tried the beta client as well (though they seem to be one and the same right now). Didn't help either. Tried it on WiFi and 3G, didn't make a different.
slick5150 is offline   Reply With Quote
Old 03/13/2011, 05:33 PM   #5 (permalink)
Moderator
 
Cantaffordit's Avatar
 
Posts: 15,215
works for me.
Cantaffordit is offline   Reply With Quote
Old 03/13/2011, 09:17 PM   #6 (permalink)
Member
 
Posts: 50
Well this is getting annoying. I've reinstalled, rebooted, messed with the settings. Nothing fixes it.
slick5150 is offline   Reply With Quote
Old 03/14/2011, 02:32 PM   #7 (permalink)
Member
 
Posts: 25
I have the same problem. I havw a GSM pre- with 2.1 and flash installed. Do you have flash as well?
seko is offline   Reply With Quote
Old 03/14/2011, 05:38 PM   #8 (permalink)
Member
 
Posts: 50
Nope, no flash, no 2.1 installed. It's a Sprint Pre- with Uberkernal, a few patches, and that's about it.

Glad I'm not the only one anyway! Now we just need to figure out why it's happening.
slick5150 is offline   Reply With Quote
Old 03/14/2011, 05:56 PM   #9 (permalink)
Member
 
VCI_Cell's Avatar
 
Posts: 1,181
I had trouble with all my Twitter apps a few days ago, and found out it was a problem with my Pre2's system clock, of all things. It's a long shot, but might the same thing be happening here?
VCI_Cell is offline   Reply With Quote
Old 03/14/2011, 07:09 PM   #10 (permalink)
Member
 
Posts: 159
I'm having some problems with the Facebook app - reloading for no apparent reason for example.

EDIT: And using Notifications don't load the "updated" post

Last edited by 7 fissurez; 03/19/2011 at 02:58 AM.
7 fissurez is offline   Reply With Quote
Old 03/15/2011, 01:11 AM   #11 (permalink)
Member
 
SprintPre-1983's Avatar
 
Posts: 68
My facebook is working fine And I use Twee for twitter it works fine. I have a Sprint Pre- With 2.1 and Flash installed. I have Uberkernal with it set to 1Ghz and compcahce set at 48mb.
SprintPre-1983 is offline   Reply With Quote
Old 03/16/2011, 10:49 AM   #12 (permalink)
Member
 
Posts: 25
For me it is working again. I think it was a temporary problem. Lets see.
seko is offline   Reply With Quote
Old 03/18/2011, 08:52 AM   #13 (permalink)
Member
 
Posts: 150
I just started getting a similar problem. Deleted all fb accounts, turned off backup, deleted backup, turned on backup, backed up to Palm Profile, reinstalled fb app and still getting login fails when I try to add fb account back into contacts. I also get an Acctmgr_Authentication_Bad_Request error when trying to us fb app. Any ideas? Kinda hate to take a trip to the Dr. I can always use the m.facebook, it works fine.
mofishmgr is offline   Reply With Quote
Old 03/18/2011, 06:02 PM   #14 (permalink)
Member
 
dannoz's Avatar
 
Posts: 184
Same problem... anyone with a solution?
__________________
Avatars.... <hrumpphh> I guess, since all the cool kids are doing it.
dannoz is offline   Reply With Quote
Old 03/18/2011, 08:01 PM   #15 (permalink)
Member
 
Posts: 4
Same problem, just started this afternoon with the app. It keeps giving me "AcctMgr_Authentication_Bad_Request" . I deleted my profile and tried to sign in again and no luck, I can't even pull up the preferences, they pop up then go away before I can do any thing.
spartus is offline   Reply With Quote
Old 03/18/2011, 11:15 PM   #16 (permalink)
Member
 
atl10pnr's Avatar
 
Posts: 145
I can get on facebook app but it's not showing any profile pics or pics at all.
__________________
Sometime you are the ball; sometimes you are the pins.
atl10pnr is offline   Reply With Quote
Old 03/19/2011, 05:14 AM   #17 (permalink)
Member
 
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by atl10pnr View Post
I can get on facebook app but it's not showing any profile pics or pics at all.
Same here. Can't see any profile pictures or pictures in albums.
BIGJos is offline   Reply With Quote
Old 03/19/2011, 11:34 AM   #18 (permalink)
Member
 
atl10pnr's Avatar
 
Posts: 145
I think facebook has changed something that has messed up the app. Have no probs on m.facebook nor the regular facebook on phone or pc. Seems to also be useing a lot of resources because the app response is slow.
__________________
Sometime you are the ball; sometimes you are the pins.
atl10pnr is offline   Reply With Quote
Old 03/19/2011, 12:11 PM   #19 (permalink)
Member
 
KromaXamorK's Avatar
 
Posts: 38
Quote:
Originally Posted by atl10pnr View Post
I can get on facebook app but it's not showing any profile pics or pics at all.
Same here since 1 or 2 days ago.
KromaXamorK is offline   Reply With Quote
Old 03/19/2011, 12:31 PM   #20 (permalink)
Member
 
SmartFah's Avatar
 
Posts: 1,079
Quote:
Originally Posted by atl10pnr View Post
I can get on facebook app but it's not showing any profile pics or pics at all.
I have the same problem. It all started yesterday evening.
Not cool!

-- Sent from my Palm Pre using Forums
__________________
SmartFah is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0