webOS Nation Forums >  Stuff for your webOS Device >  webOS Apps & Games > Forums (Tapatalk Powered) - Forum App for webOS
Forums (Tapatalk Powered) - Forum App for webOS
  Reply
Like Tree19Likes

 
Thread Tools Display Modes
Old 10/14/2010, 04:28 PM   #81 (permalink)
Member
 
sketch42's Avatar
 
Posts: 3,991
Quote:
Originally Posted by cdbillups View Post
None of the forums I'm trying to add are working. I'm guessing I need to start asking them if they're tapatalk compliant.
you need the forums path

Quote:
Originally Posted by deCorvett View Post
At the moment, just trial and error, unfortunately. But this is going to change.

Remember to add your forums in the "forums.xxx.com" or www.xxx.com/forums" or similar. The valid URL is the one you get when entering from desktop to the forum, removing the file and parameters. Some samples:

http://forums.precentral.net/showthread.php?p=2710661&posted=1#post2710661

http://www.howardforums.com/forum.php

http://forum.xda-developers.com/

http://forum.tipb.com/

http://forums.bimmerforums.com/forum/
__________________
NEWBIES Check These Threads First
WebOS FAQ Export Contacts Backup-Restore Patches/Apps


follow me on twitter or Catch me at LOOT

ATTN: If You like my Patches or Themes please feel free to DONATE
sketch42 is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:29 PM   #82 (permalink)
Member
 
mbsprinter's Avatar
 
Posts: 69
Very cool app

[i]-- Sent from my Palm Pr
mbsprinter is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:29 PM   #83 (permalink)
Moderator
 
Cantaffordit's Avatar
 
Posts: 15,215
Amazing app, but why is it cutting off the 'e' in Palm Pre in the sig?

[i]-- Sent from my Palm Pr
Cantaffordit is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:30 PM   #84 (permalink)
Member
 
sketch42's Avatar
 
Posts: 3,991
some forums may have an issue posting special characters and everthing there after


edit: example


Quote:
< >
<----= these dohickees wont show up if posting on (P|C , it works on other forums) from no name beta

so most characters found under the symbols button

i would stay away from if posting on P|C from no name
__________________
NEWBIES Check These Threads First
WebOS FAQ Export Contacts Backup-Restore Patches/Apps


follow me on twitter or Catch me at LOOT

ATTN: If You like my Patches or Themes please feel free to DONATE
sketch42 is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:31 PM   #85 (permalink)
Member
 
thejasonhowell's Avatar
 
Posts: 551
I'm trying to add howard forums and I'm getting nothing.
thejasonhowell is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:32 PM   #86 (permalink)
Member
 
activedodger's Avatar
 
Posts: 184
I love the app so far and I wish both this developer and the maker of the Unofficial precentral app could work out some kind of integration if logistically possible. Preferably, a link in the latter aforementioned apps that pulls up Tap@Talk aka "No Name App". I am so psyched. Is there thread for feedbacks on this public Beta?
__________________


"How art thou, thou globby bottle of cheap, stinking chip oil? Come and get one in the yarbles, if ya have any yarbles, you eunuch jelly thou!"
activedodger is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:33 PM   #87 (permalink)
Member
 
sketch42's Avatar
 
Posts: 3,991
Quote:
Originally Posted by wushu2004 View Post
I'm trying to add howard forums and I'm getting nothing.
i have Hofo no prob
__________________
NEWBIES Check These Threads First
WebOS FAQ Export Contacts Backup-Restore Patches/Apps


follow me on twitter or Catch me at LOOT

ATTN: If You like my Patches or Themes please feel free to DONATE
sketch42 is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:34 PM   #88 (permalink)
Member
 
thejasonhowell's Avatar
 
Posts: 551
Quote:
Originally Posted by sketch42 View Post
i have Hofo no prob
full url?

http://www.howardforums.com/forum.php
thejasonhowell is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:35 PM   #89 (permalink)
Member
 
broncot's Avatar
 
Posts: 932
How long should it take to add a forum? I get Signing in....for 5+ minutes
broncot is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:35 PM   #90 (permalink)
Member
 
deCorvett's Avatar
 
Posts: 1,842
Quote:
Originally Posted by wushu2004 View Post
I'm trying to add howard forums and I'm getting nothing.
http://www.howardforums.com/ works for me.
__________________
Newness Developments apps:
deCorvett is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:36 PM   #91 (permalink)
Member
 
deCorvett's Avatar
 
Posts: 1,842
Quote:
Originally Posted by broncot View Post
How long should it take to add a forum? I get Signing in....for 5+ minutes
Something is wrong, then... tell me the url.
__________________
Newness Developments apps:
deCorvett is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:38 PM   #92 (permalink)
Member
 
thejasonhowell's Avatar
 
Posts: 551
Quote:
Originally Posted by deCorvett View Post
http://www.howardforums.com/ works for me.
done, thanks!
thejasonhowell is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 04:40 PM   #93 (permalink)
Member
 
deCorvett's Avatar
 
Posts: 1,842
Quote:
Originally Posted by cdbillups View Post
None of the forums I'm trying to add are working. I'm guessing I need to start asking them if they're tapatalk compliant.
Not all the forums are compliant, but probably the problem is that you're not providing the correct url.
__________________
Newness Developments apps:
deCorvett is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 05:11 PM   #94 (permalink)
Moderator
 
Cantaffordit's Avatar
 
Posts: 15,215
has anyone seen a rapid decline in battery when using this app? I started at 50% battery (yes - properly callibrated with dr battery) and I got the 20% chime in the 25 minutes between post #60 and #83.

holy crap!
Cantaffordit is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 05:16 PM   #95 (permalink)
Member
 
deCorvett's Avatar
 
Posts: 1,842
[QUOTE=sketch42;2711176]some forums may have an issue posting special characters and everthing there after


edit: example
__________________
Newness Developments apps:
deCorvett is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 05:16 PM   #96 (permalink)
Member
 
Posts: 135
Is it possible to add an forum if a user isn't register on that forum?


[i]-- Sent from my Palm Pr
DumbPreCommenter is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 05:17 PM   #97 (permalink)
Member
 
deCorvett's Avatar
 
Posts: 1,842
Quote:
Originally Posted by Cantaffordit View Post
has anyone seen a rapid decline in battery when using this app? I started at 50% battery (yes - properly callibrated with dr battery) and I got the 20% chime in the 25 minutes between post #60 and #83.

holy crap!
I've been using the app for some time, and I can assure you that it doesn't drains the battery, in general.


-- Sent from my Palm (Device) using No Name Beta
__________________
Newness Developments apps:
deCorvett is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 05:17 PM   #98 (permalink)
Moderator
 
Cantaffordit's Avatar
 
Posts: 15,215
Quote:
Originally Posted by sketch42 View Post
and i think its because of the special characters are you using this ē as the E in pre
Please remove the funky ē
Cantaffordit is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 05:18 PM   #99 (permalink)
Member
 
deCorvett's Avatar
 
Posts: 1,842
[QUOTE=Cantaffordit;2711289]Please remove the funky
__________________
Newness Developments apps:
deCorvett is offline   Reply With Quote
Old 10/14/2010, 05:27 PM   #100 (permalink)
Moderator
 
Cantaffordit's Avatar
 
Posts: 15,215
[QUOTE=deCorvett;2711291]
Quote:
Originally Posted by Cantaffordit View Post
Please remove the funky
looks like the "funky e" messed up the quote..
Cantaffordit is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0