Page 4 of 20 FirstFirst 12345678914 ... LastLast
Results 61 to 80 of 397
  1. ToddK's Avatar
    Posts
    666 Posts
    Global Posts
    905 Global Posts
    #61  
    yeah, I'm getting sick of the yellow triangle, and i'm getting TMC again since 1.4.5

    ...and now there is another thread in this issue - 2 days in, it's getting more than annoying....
    Last edited by ryleyinstl; 09/24/2010 at 08:11 AM.
  2. dparisoe's Avatar
    Posts
    7 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts
    #62  
    Mine also just started today pre not a pixi though.
  3. #63  
    The shopping bag is not working now. I have a Pre and it doesn't work for me. Maybe they're loading up Flash!
  4. #64  
    when I started a chat with palm about it they wanted me to do a partial erase and told me they couldn't reproduce the issue on a phone there nor did they have any reports of an issue...
    Verizon Pixi Plus on 1.4.5 w/ Preware
  5. #65  
    If you find the app that needs to be updated, it will do so but loading the shopping bag is not working for some reason.
    "Patience, use the force, think." Obi-Wan


    Ready to try Preware? Get this first: Preware Homebrew Documentation
  6. anifan's Avatar
    Posts
    187 Posts
    Global Posts
    188 Global Posts
    #66  
    My Pre Plus is doing the same thing.
  7. #67  
    I've been getting that message for the past couple of days when I select anything in the catalog. I end up having to swipe back to the previous screen and try it again. Something's a little messed up in the catalog... I was wondering if it was just me or if others were seeing this too. Now I know
  8. #68  
    has anyone sent a PM to HardbeatZ about this?
  9. #69  
    all day this is going on for me!
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  10. #70  
    Quote Originally Posted by SuzukiGS750EZ View Post
    Anyone elses?
    ha, I've been having this problem all day! Happens as soon as I hit the shopping bag icon! So I googled the problem, and it brought me right here...haha, I was going to post this question if I didnt have it on here. Perhaps HP is adding a load of apps and/or making some changes?
    Twitter: adamcarter
  11. niegowsj's Avatar
    Posts
    33 Posts
    Global Posts
    39 Global Posts
    #71  
    me too on my Pre
  12. #72  
    can't seem to access the "my Applications" in the app catalog, it loads for a moment and then gives "The action could not be completed. Try again later" error.
    Any ideas?
  13. #74  
    See the post below yours...
    Verizon Pixi Plus on 1.4.5 w/ Preware
  14. #75  
    Same here in the Red Brick Momma. Hit the little shopping bag and no dice....also get the issue Newman was talking about as well from time to time.
  15. #76  
    + 1...same problem here.

    Should probably add...Palm Pre on Sprint.
  16. #77  
    it works if you do it through preware...
  17. #78  
    I just think it's rediculous that palm told me to do a partial erase. If i was a normal user, i probably would have done so. Bad advice from palm. Also, i asked them if they tried it and they said they tried it on a phone there and there was no problem. They also said it wasn't a known issue and no one posted about it.
    Verizon Pixi Plus on 1.4.5 w/ Preware
  18. #79  
    everyone should head over to palm.com and post...
  19. #80  
    I have this issue on my pixi plus all this week...
Page 4 of 20 FirstFirst 12345678914 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions