Page 20 of 29 FirstFirst ... 101516171819202122232425 ... LastLast
Results 381 to 400 of 569
  1.    #381  
    Quote Originally Posted by jhodnettejr View Post
    are you pushing another update?
    I'll do it, but I need to do some work before. I'll notify as soon as the update is submitted.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums Beta
    Newness Developments apps:

  2. #382  
    Quote Originally Posted by deCorvett View Post
    I'll do it, but I need to do some work before. I'll notify as soon as the update is submitted.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums Beta
    I read the latest vers is 1.0.8 I have .7 and no update
  3.    #383  
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    I read the latest vers is 1.0.8 I have .7 and no update
    .8 has not been submitted yet.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums Beta
    Newness Developments apps:

  4. #384  
    Quote Originally Posted by deCorvett View Post
    .8 has not been submitted yet.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums Beta
    Ok... Also the tap wrong thread bug is still here

    http://wimg.mp/rn2.png
  5.    #385  
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    Ok... Also the tap wrong thread bug is still here

    http://wimg.mp/rn2.png
    This is going to be fixed in 1.0.8
    Newness Developments apps:

  6. #386  
    Quote Originally Posted by deCorvett View Post
    This is going to be fixed in 1.0.8
  7. #387  
    Seattle Post-Intelligencer: Football Forum
    All Discussions - webOSroundup

    Can't get either of these to work. Has anyone figured out how to add a forum yet?
    If "If's" and "But's" were candy and nuts we'd all have a Merry Christmas!


  8. #388  
    this seems like the link for the first one

    http://www.seattlepi.com/forum/boards/

    and this is the second

    http://forum.webosroundup.com/
    although i dont know if webos roundup's forum are supported... lets wait for decorvett on that if it doesnt work
  9. #389  
    why does the sig still have the funke e? That's silly, and no one will realize what it is unless they are also a pre owner. No one else has ever heard of it.

    just sayin
  10. #390  
    Quote Originally Posted by Cantaffordit View Post
    why does the sig still have the funke e? That's silly, and no one will realize what it is unless they are also a pre owner. No one else has ever heard of it.

    just sayin
    What you're telling me you don't own a prprpr? $So$ $behind$ $the$ $times$ $D$:

    [i]-- Sent from my Palm PrPrPr
  11. #391  
    lol I own a PrPrPr+

  12. #392  
    sketch42 How do you add the image tag to post an image in the forum app? I have been posting the url from flickr but it only shows the link and I would like the image to show. Does it have to be a .png or can it be a .jpg as well?
  13. #393  
    Quote Originally Posted by mamouton View Post
    sketch42 How do you add the image tag to post an image in the forum app? I have been posting the url from flickr but it only shows the link and I would like the image to show. Does it have to be a .png or can it be a .jpg as well?
    ? i use the sym key

    but im making a follow up post to the issue in a sec
  14. #394  
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    Hmm ok so an image link with no tags at posting gets url tags, but displays the image..

    If you edit and post an image link with no tags you get nothing, no clickable link to image and no image displayed

    Add url or img tags during edit seems to work always
    ok as a follow up to my image tag post, im at the desktop version

    and things are all messed up, lol

    heres a screen shot




    so whats bothering me is that im not sure why "forums" is displaying the pic in "forums" when there is a url link attached.. (not that i mind it) its just that im not sure which tags do what anymore bc of it..

    and why sometimes images dont show up at all

    i get a little box... i cant find an example this second.. i thought i took a screenshot b4 but ill find it again
    Attached Images Attached Images
  15. #395  
    yea you are confusing me now! lol What do you type on the Pre in the forum app to get the image to show up in the post?
  16. #396  
    its confusing

    the way it works now is like this...

    In a Fresh new Post in Forums Beta if you just post the link to an image

    it will display the image in forums beta fine although its wrapping url tags not img tags, so expect to have just a link in the desktop version show not the Image!!

    If you than Edit that post in Forums Beta and post an additional link to an image and submit again... no tags get wrapped

    If you edit a post in forums beta and add img tags, it will display the image properly in both desktop and forums beta, If however you add url tags instead , it will dislay the image properly in forums beta but it will display a link in desktop
  17. #397  
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    its confusing

    the way it works now is like this...

    In a Fresh new Post in Forums Beta if you just post the link to an image

    it will display the image in forums beta fine although its wrapping url tags not img tags, so expect to have just a link in the desktop version show not the Image!!

    If you than Edit that post in Forums Beta and post an additional link to an image and submit again... no tags get wrapped

    If you edit a post in forums beta and add img tags, it will display the image properly in both desktop and forums beta, If however you add url tags instead , it will dislay the image properly in forums beta but it will display a link in desktop
    Ok getting clearer but what are the image tags?
  18. #398  
    Quote Originally Posted by mamouton View Post
    Ok getting clearer but what are the image tags?
    [img ] [/ img]
    Dunno if it's gonna post it but here
  19. #399  
    Oh and heres an example of the image not always displaying
    http://wimg.mp/XMc.png
    When surrounded by img tags
  20. #400  
    so I post an image from flicke but put image tags to make it show up in forum. I am going to try one. Thanks.

Posting Permissions