Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Anyone is getting the same error message as me?

    Communication Error:
    An error ocurred communicating with the server. Error Message: "Invalid API key"

    It happens with both the beta and the official release.

    Facebook 1.3.0, Facebook Beta 1.3.1
    Just remember: If I helped you, press the thanks button!

    Owner of: Pre Sprint, Pre Telcel, Pre Plus AT&T, Pre 2 Unlocked, Pixi Plus AT&T, and 2 TouchPads (my Pre3 was stolen so it won't appear again here).
    Needs: Veer (anyone?)
    Apps: Subnet Calculator, FreeCam, PhotoFun, NuttyPad (work in progress)
    HomeBrew: meta-doctor and Messaging Plugins collaborator
    Twitter: @cesarneg
  2. Zahid's Avatar
    Posts
    109 Posts
    Global Posts
    117 Global Posts
    #2  
    I'm getting it too, frequently.
  3. #3  
    screenshot, please?
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by cmilette View Post
    screenshot, please?
    There
    Attached Images Attached Images
    Just remember: If I helped you, press the thanks button!

    Owner of: Pre Sprint, Pre Telcel, Pre Plus AT&T, Pre 2 Unlocked, Pixi Plus AT&T, and 2 TouchPads (my Pre3 was stolen so it won't appear again here).
    Needs: Veer (anyone?)
    Apps: Subnet Calculator, FreeCam, PhotoFun, NuttyPad (work in progress)
    HomeBrew: meta-doctor and Messaging Plugins collaborator
    Twitter: @cesarneg
  5. #5  
    Quote Originally Posted by NuttyBunny View Post
    There
    have you tried deleting the beta app?
    usually the two dont work well side by side.
    if that doesn't work, try reinstalling the app(s)
    and if THAT doesn't work, go along and ask a forum moderator or post a query on the facebook for webos fan page on facebook.
  6.    #6  
    Quote Originally Posted by cmilette View Post
    have you tried deleting the beta app?
    usually the two dont work well side by side.
    if that doesn't work, try reinstalling the app(s)
    and if THAT doesn't work, go along and ask a forum moderator or post a query on the facebook for webos fan page on facebook.
    Well, they've been working side by side on my Pre ever since there has been a beta version, I always keep the official app hidden somewhere, and use the beta

    Even this morning the beta was working fine!

    I'll go and bark in the facebook for webos facebook page
    Just remember: If I helped you, press the thanks button!

    Owner of: Pre Sprint, Pre Telcel, Pre Plus AT&T, Pre 2 Unlocked, Pixi Plus AT&T, and 2 TouchPads (my Pre3 was stolen so it won't appear again here).
    Needs: Veer (anyone?)
    Apps: Subnet Calculator, FreeCam, PhotoFun, NuttyPad (work in progress)
    HomeBrew: meta-doctor and Messaging Plugins collaborator
    Twitter: @cesarneg
  7.    #7  
    And suddenly it worked...
    bah
    Just remember: If I helped you, press the thanks button!

    Owner of: Pre Sprint, Pre Telcel, Pre Plus AT&T, Pre 2 Unlocked, Pixi Plus AT&T, and 2 TouchPads (my Pre3 was stolen so it won't appear again here).
    Needs: Veer (anyone?)
    Apps: Subnet Calculator, FreeCam, PhotoFun, NuttyPad (work in progress)
    HomeBrew: meta-doctor and Messaging Plugins collaborator
    Twitter: @cesarneg

Posting Permissions