Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 80 of 96
  1. #61  
    I contacted Joshua via twitter and about an hour later he posted this:

    "@joshuatopolsky

    Hey everyone, we know the webOS app is having some issues, and we're working on it. Hang tight!"
  2. #62  
    Quote Originally Posted by Tournxg View Post
    I contacted Joshua via twitter and about an hour later he posted this:

    "@joshuatopolsky

    Hey everyone, we know the webOS app is having some issues, and we're working on it. Hang tight!"
    Glad to hear it...this is one of my most used apps by far.
  3. #63  
    issue with this app for last two days. It keeps giving error about failed to load requested page. Any body else has this issue?. Thanks.
  4. #64  
    Same here...I've seen a few threads on this already...Supposedly Engadget is aware of the problem and is working on a fix. From what I've read in the other posts, it seems like its only happening on the Sprint Pre devices.
  5. BBerry.'s Avatar
    Posts
    103 Posts
    Global Posts
    129 Global Posts
    #65  
    Nope, vzw too.
    Welcome to our world, we are the wasted youth, and we are the future too.
    http://diegoeatspandas.tumblr.com/ <--Tumblr<3 Follow.
  6. #66  
    Thanks for the info. Seems like Engadget app seems to be the one app that has the most issues such as this for example. Not sure why..I guess they don't care enough to maintain it that well...or may be only webos folks get the short end of the stick....hope they fix it soon...
  7. delta7's Avatar
    Posts
    196 Posts
    Global Posts
    844 Global Posts
    #68  
    thanks guys it's been a couple days since this error has happened.
  8. jt99's Avatar
    Posts
    166 Posts
    Global Posts
    167 Global Posts
    #69  
    I tipped them about it this thread.
    Palm Pre. Sprint.

    View My Mockup!
  9. The Duck's Avatar
    Posts
    96 Posts
    Global Posts
    117 Global Posts
    #70  
    When this app stopped working, the free world cup app stopped updating
    at the same time. Huh?
    quack
  10. #71  
    Quote Originally Posted by The Duck View Post
    When this app stopped working, the free world cup app stopped updating
    at the same time. Huh?
    quack
    I wonder if there's any relation between the two. I can't imagine there would be though.
  11. bruba's Avatar
    Posts
    743 Posts
    Global Posts
    752 Global Posts
    #72  
    Quote Originally Posted by Jaggrey View Post
    I wonder if there's any relation between the two. I can't imagine there would be though.
    They broke their own app. There's a new World Cup app in Palm's review queue, but in the meantime the developer has posted an updated version via the web distribution.
  12. #73  
    Quote Originally Posted by diegoeatspandas View Post
    Nope, vzw too.
    I can also add this happening to at&t devices as well
    Mobile HotSpot At&t
  13. #74  
    Quote Originally Posted by bruba View Post
    They broke their own app. There's a new World Cup app in Palm's review queue, but in the meantime the developer has posted an updated version via the web distribution.
    I've seen that, tho last I tried it the updated version wasn't working either.
    If God brought you to it He'll bring you thru it!
  14. #75  
    Ok guys, I think Engadget fixed the problem with their app. Anyhow, just tried it on my Verizon Pre Plus and it finally works. I believe Engadget had a feed problem. I do have patches, but I do not have iPhone spoof patch nor do I have ad-block patch either.

    All is well!
  15. #76  
    nm
  16. #77  
    Just beat you by 1 min! Glad Engadget app is working. Though, webOS has a great web browser and all of you could have gone to the regular Engadget website, but it appears we love the Engadget app.

    Now, where is webOS 1.4.5 and Flash 10.1?


    Quote Originally Posted by upsidedown View Post
    nm
  17. Makinola's Avatar
    Posts
    95 Posts
    Global Posts
    196 Global Posts
    #78  
    It works now for me...everyone should try to use it now. FYI using a Sprint Palm Pre
  18. danib62's Avatar
    Posts
    160 Posts
    Global Posts
    177 Global Posts
    #79  
    Mine still isn't working but now it seems to just freeze on the splash page rather then giving me an error message.
    m100 -> m125 -> zire 71 -> Treo 650 (VZW) -> Pre Plus (VZW) + TouchPad
  19. #80  
    Works for me.
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions