Results 1 to 11 of 11
  1. elvisem's Avatar
    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
       #1  
    Ever since the 1.4 update this app has not worked correctly. It seems I can't find him anywher to find out about an update to the app. Did he go AWOL? Never coming back? Or what? If there is no more updates I would like to then try another app that does close to the same thing. I have heard about WallRevolve, does anyone have any other suggestions? Thanks ppl.
    Love our Palms
    Treo600->Treo650->Centro->Pixi
    Treo600->Treo700->Treo800->Pixi
  2. #2  
    Its not working right for me either
  3. #3  
    which one are you using there are three of them? I'm using switcharoo free and it works great for me?
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4. elvisem's Avatar
    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    which one are you using there are three of them? I'm using switcharoo free and it works great for me?
    the paid version from the App Catalog. Everything works fine except for the fact it only rotates between 3 images all day until the download in the middle of the night. I have over 50 images downloaded from Was.
    Last edited by elvisem; 03/04/2010 at 03:26 PM.
    Love our Palms
    Treo600->Treo650->Centro->Pixi
    Treo600->Treo700->Treo800->Pixi
  5. #5  
    yeah sounds like an issue on his end, I have a much older version and even that code is working fine on 1.4.
    "When there is no more room in hell, the dead will walk the earth"


    PM me your questions, If I cant find an answer, I'll show you who can.
  6. elvisem's Avatar
    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by mrloserpunk View Post
    yeah sounds like an issue on his end, I have a much older version and even that code is working fine on 1.4.
    what is the limitation on the free version? It seems that Pixi is doing something different with wallpaper images so it's affecting those kind of apps.
    Love our Palms
    Treo600->Treo650->Centro->Pixi
    Treo600->Treo700->Treo800->Pixi
  7. elvisem's Avatar
    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
       #7  
    I think I got it to work again. I just deleted the app and then just reinstalled it. Should of done that first. So far so good.
    Love our Palms
    Treo600->Treo650->Centro->Pixi
    Treo600->Treo700->Treo800->Pixi
  8. elvisem's Avatar
    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
       #8  
    Broke again!!! This morning the app is actually worse. Now the app believes there is only ONE image to use!!
    Any ideas on an alternative app? I am ready to dump this one...
    Love our Palms
    Treo600->Treo650->Centro->Pixi
    Treo600->Treo700->Treo800->Pixi
  9. #9  
    Not sure but I'm using Switcharoo Free and I don't have any issues in 1.4?
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!
  10. elvisem's Avatar
    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
       #10  
    Quote Originally Posted by Achill3s View Post
    Not sure but I'm using Switcharoo Free and I don't have any issues in 1.4?
    I think its only affecting the Pixi. You are using a Pre right?
    Love our Palms
    Treo600->Treo650->Centro->Pixi
    Treo600->Treo700->Treo800->Pixi
  11. #11  
    Quote Originally Posted by elvisem View Post
    I think its only affecting the Pixi. You are using a Pre right?
    Ooops, my bad. Didn't know it was directed at the Pixi.
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!

Posting Permissions