Page 56 of 63 FirstFirst ... 6465152535455565758596061 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1245
  1. ospreyguy's Avatar
    Posts
    92 Posts
    Global Posts
    94 Global Posts
    #1101  
    Quote Originally Posted by bpdamas View Post
    +1
    Getting the same XML error...
  2. tsmeltzer's Avatar
    Posts
    45 Posts
    Global Posts
    46 Global Posts
    #1102  
    Quote Originally Posted by ospreyguy View Post
    Getting the same XML error...
    Word
  3. #1103  
    Quote Originally Posted by ospreyguy View Post
    Getting the same XML error...
    same here +1
  4. #1104  
    Same here. I'm running 1.1.4...

    Any fixes for this error? It did work for a day t hen it did stop! ><

    I guess Iam happy Im not the only one with this issue! I hope they fix it soon!
  5. #1105  
    Hi

    Same error. Just started occuring and was working. Did partial erase to verify if was not one of the apps I added but nothing. Help! Need fix to this great app installer asap.

    Tassie$Devil
  6. kugreg's Avatar
    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    7 Global Posts
    #1106  
    Same XML error here too... Any word on a fix?
  7. Habious's Avatar
    Posts
    245 Posts
    Global Posts
    887 Global Posts
    #1107  
    And here I was, thinking it was me!

    I got a replacement Pre last night, installed filecoaster, installed a couple of basic apps, then tried again this morning to install some more...and kept getting this error.

    Glad it's not specific to me. I'm sure the filecoaster guys are on top of this.

    The cleaning lady probably unplugged a server while she vacuuming the office last night!
  8. #1108  
    Clean install, just upgraded to 1.2.1, filecoaster was first app installed... Bummer.
  9. #1109  
    An error occurred...

    Exception: Failed while parsing, xml not found.

    Last request:{"version": "v1.1.4", ...............

    Please help. This problem has happen only after reinstalling the file coaster. Was working before and while using the 1.2.1 webOS.

    Thanks
  10. #1110  
    +1 on the error. No patches or tweaks, latest version of FileCoaster, tried reboots a couple of times. I wonder if something has changed on the PreCentral server to break it ... some condition that FileCoaster isn't checking for, but wasn't there before?
  11. aowald's Avatar
    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
    #1111  
    I've got the same problem. Fortunately, the File URL Download option still works, but it's a bit of a chore.
  12. #1112  
    Same here... Was working with the 1.21 update before... just stopped working yesterday (10/7/09)
  13. PreGame's Avatar
    Posts
    540 Posts
    Global Posts
    550 Global Posts
       #1113  
    There is an issue with the feed from precentral. I will work with precentral to get that back up and running.
    MyFlashlight - The Original Palm Pre Flashlight Application
    fileCoaster - The Original On Pre Application Installer

    Donations are greatly appreciated and can be donated HERE!. Again thank you ALL for your continued support!

    Follow us on Twitter @vertigoapps
  14. PreGame's Avatar
    Posts
    540 Posts
    Global Posts
    550 Global Posts
       #1114  
    should be fixed
    MyFlashlight - The Original Palm Pre Flashlight Application
    fileCoaster - The Original On Pre Application Installer

    Donations are greatly appreciated and can be donated HERE!. Again thank you ALL for your continued support!

    Follow us on Twitter @vertigoapps
  15. #1115  
    YES ITS WORKING!!

    Thank you very much!!!
  16. aowald's Avatar
    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts
    #1116  
    Working here too. Running on WebOS 1.2.1. Thanks for taking care of this!
  17. #1117  
    Broken again. After the loading apps notification, there's a long pause and then:

    "An error occurred...

    Exception:timeout

    Last Request:{"version":" blah blah"

    I'm on webOS 1.2.1, online through EvDo.
    Jeff Wilder, San Francisco Bay Area
    "I think I speak for everyone here when I say, 'Huh?'" - Buffy Summers

  18. #1118  
    Its still working fine for me. 3pm EST. Im using the latest filecoaster and patch 1.2.1
  19. #1119  
    I already asked this in the WebOS Quick Installer, but it was suggested that I should ask it here:

    Is anyone else getting this error when opening File Coaster? I just had to get another Pre (number 4) & File Coaster isn't working this time around.

  20. #1120  
    Quote Originally Posted by amypd155 View Post
    I downloaded the app with no problems. It loaded onto my screen and when i push the app it comes up with the choose an option screen. when i press Homebrew List this is what i get:

    "Exception:Failed while parsing, xml not found" error.

    I have rebooted, taken the phone out of dev mode, and turned the wi fi off. Not sure what is causing this error. I have tried the previous suggestions in this thread but have yet to find one that works. Anyone have any additional suggestions?
    I can say I have done nothing since i posted this, but today Filecoaster started working. I hope it is working for the rest of you as well.

Posting Permissions