Results 1 to 5 of 5
  1. fulanit01's Avatar
    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    52 Global Posts
       #1  
    Recently my treo pro has started to experience that strange phenomenon where it claims to have a new text message, but I can't find it. End result is my screen saver always tells me there's a new text message...which makes it fairly useless. I did a hard reset and a Sprite restore to an earlier date and it worked fine for a while but the error just reappeared. I also noticed that person I was talking to disappeared from my SMS list, which could be a part of the problem.

    Anyone else have this problem and know the cause/solution?
  2. #2  
    Are you syncing your Pro to Outlook? or syncing it to your computer?
    My Phone & My Wife's Phone Two Unlocked GSM Treo Pro's

  3. fulanit01's Avatar
    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    52 Global Posts
       #3  
    infrequently at best. i haven't synced it in the last couple of days and the error just appeared a few minutes ago.
  4. #4  
    Look to software... see if there was something installed before the backup.

    I might perform a hard reset and rebuilt it by hand. Install each app one by one... slowly to see if I find what is causing it.

    Odd if just happening out the blue....
    01000010 01100001 01101110 00100000 01010100 01101000 01110010 01100101 01100001 01100100 00100000 01000011 01110010 01100001 01110000 01110000 01100101 01110010 01110011 00100001
  5. urs.meili's Avatar
    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    6 Global Posts
    #5  
    I had this problem too. I went away after I reconfigured all the e-mail accounts. In the messaging application, go to Tools => Options, click on each of the account names and go through the configuration dialogs (no need to change anything). after that, the new-mail icon on the screen saver, which was there for months with no good reason, suddenly disappeared.

Posting Permissions