Results 1 to 8 of 8
  1. terra's Avatar
    Posts
    50 Posts
    Global Posts
    135 Global Posts
       #1  
    hi

    my battery indicator on the taskbar no longer updates or shows the correct values.

    the Treo Alerts battery indicator is working fine showing the right values.

    after a soft reset both indicators are correct somewhere down the line the system one screws up...any thoughts???
  2. #2  
    do you switch around when you plug in the micro usb? like usb data cable, wall charger, car charger.

    i only notice that when i plug into wall charger over night, then plug into car charger later when driving, or usb cable for data transfer thats when it screws up the battery indicator. usually a soft reset will show correct.
  3. terra's Avatar
    Posts
    50 Posts
    Global Posts
    135 Global Posts
       #3  
    the soft reset works fine...it's only after sometime that the indicator just stops and sticks at whatever value. sometime it says it's charging sometimes not...???
  4. terra's Avatar
    Posts
    50 Posts
    Global Posts
    135 Global Posts
       #4  
    any ideas anyone
  5. #5  
    just remove it and replace it with the sound icon. i use quickmenu and it displays battery and memory in percentage which i like better.
  6. terra's Avatar
    Posts
    50 Posts
    Global Posts
    135 Global Posts
       #6  
    how to remove? the exe is batteryindicator.exe
  7. terra's Avatar
    Posts
    50 Posts
    Global Posts
    135 Global Posts
       #7  
    how can i disable and/or remove batteryindicator.exe?????
  8. terra's Avatar
    Posts
    50 Posts
    Global Posts
    135 Global Posts
       #8  
    fixed

Posting Permissions