Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    Based on research here, I've found the registry key that I have to change each time:

    HKCU\Control Panel\Sounds\RingTone0

    it is always set to "none", then I change it to Treo.mid and it automagically gets change back to the correct ringtone. Is there a permanent fix for this thing? I am missing calls all over the place. Is there another registry entry I should be changing as well to prevent this from continually happening? This is very very annoying

    -- Leee
  2. #2  
    I had a similar thing happen the other day, phone wasn't on mute and should have rang as someone was calling. It vibrated only. When I picked it up that person could not hear me and I could hear them. Called them back no less than 3 times with the same result. I soft resetted and it cured the problem.

    I wonder if these things happen because of the many programs and tweaks we have on out phones. Prolly why Apple doesn't open their iphones to much and regulates everything like they do. Dave
  3. #3  
    Quote Originally Posted by freshsmile View Post
    I had a similar thing happen the other day, phone wasn't on mute and should have rang as someone was calling. It vibrated only. When I picked it up that person could not hear me and I could hear them. Called them back no less than 3 times with the same result. I soft resetted and it cured the problem.

    I wonder if these things happen because of the many programs and tweaks we have on out phones. Prolly why Apple doesn't open their iphones to much and regulates everything like they do. Dave
    I would say no... but I can't be for sure... but I've read many posts where people are saying no hacks or only installed two or three programs.

    But yea, when people start talking registry and such, normally they cause more harm than good... it depends though...
    01000010 01100001 01101110 00100000 01010100 01101000 01110010 01100101 01100001 01100100 00100000 01000011 01110010 01100001 01110000 01110000 01100101 01110010 01110011 00100001
  4. #4  
    i have 5 of these on my account and two have this problem. One has NOTHING installed and the other has a lot of stuff installed.

    Neither will ring unless I set it to a custom mp3 ringtone.

    WTF

Posting Permissions