Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 34
  1.    #1  
    Just saw this today, works well too, from your mobile browser:
    http://m.google.com/youtube?hl=en&dc=gorganic

    *Update*
    Sorry, don't try it. It stop working....
    Last edited by reverendrhino; 03/20/2009 at 01:54 AM.
  2. #2  
    Yep, DOA when it gets to "play" on the Treo 800W. Too bad, looks well designed otherwise.
  3.    #3  
    Looks really good, like how that screen rotates itself, but then crash
  4. #4  
    crashes here too...

    boooooooo.
  5. davinwv's Avatar
    Posts
    77 Posts
    Global Posts
    167 Global Posts
    #5  
    Me too!
  6. gbp
    gbp is offline
    gbp's Avatar
    Posts
    2,506 Posts
    Global Posts
    2,543 Global Posts
    #6  
    Yup
  7. #7  
    It has something to do with it trying to rotate the screen.

    They didn't plan on square resolution devices?
  8. #8  
    its too bad... the interface looks good up to that point
  9. #9  
    It's not the rotation. It doesn't crash on mine until after that visual affect occurs and during the buffering of the video.
  10. soydeedo's Avatar
    Posts
    39 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
    #10  
    Good [I guess] to hear others are having the same problem. I thought it was just me.
  11. #11  
    Is there any other way to watch You Tube videos on 800W besides Skyfire?
  12. #12  
    Quote Originally Posted by iwalkthrowwalls View Post
    Is there any other way to watch You Tube videos on 800W besides Skyfire?
    Kinoma Free Play, Play; Core Player; TCPMP, probably more.

    WMExperts: News, Reviews & Podcasts + Twitter
  13.    #13  
    Kinoma works well...
  14. djqwik's Avatar
    Posts
    348 Posts
    Global Posts
    358 Global Posts
    #14  
    YEP.. crashes on mine AFTER it rotates and then starts to play .. actually it does even get to start playing...

    BAD DESIGN OF AN APPLICATION
  15. #15  
    stupid google...got my hopes up
  16. #16  
    I downloaded the new Youtube App today and it works fine. Being watching Youtube for over Two hours now.
  17.    #17  
    Quote Originally Posted by luvbug621 View Post
    I downloaded the new Youtube App today and it works fine. Being watching Youtube for over Two hours now.
    Maybe there was an update & no one checked...gonna try again. Thanks for the heads up.
  18. #18  
    Quote Originally Posted by luvbug621 View Post
    I downloaded the new Youtube App today and it works fine. Being watching Youtube for over Two hours now.
    Yay!

    Yup, original "problem" version was 2.0.2 and this new one is 2.0.9 which works on 320x320.
    Sweet.
  19.    #19  
    Quote Originally Posted by Malatesta View Post
    Yay!

    Yup, original "problem" version was 2.0.2 and this new one is 2.0.9 which works on 320x320.
    Sweet.
    Notice how the screen don't flip like the 1st version? Fixed, all good now!
  20. #20  
    Great news - thanks for keeping an eye on it!
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions