Results 1 to 9 of 9
  1.    #1  
    i checked my registry mt script is dinked up. all it says is a


    can someone tell me what its supped to be?


    thx!!
  2. xd1936's Avatar
    Posts
    262 Posts
    Global Posts
    360 Global Posts
    #2  
    What?
    LongLivePalm
  3. zeus661's Avatar
    Posts
    139 Posts
    Global Posts
    141 Global Posts
    #3  
    Sunods lkie a hrad rseet tmie.


    Treo 700wx Alltel

    Honda Valkyrie Rider
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by Zeus661 View Post
    Sunods lkie a hrad rseet tmie.
    I just did one it works fine for a few hours then its screwed again. my SMS also do not wake up the phone any more when this happens. im running the same software i was before i had my handset replaced...
  5. #5  
    ok - are you restoring from a backup after the hard reset? That would restore the problem as well. Also, if you are installing a bunch of software, just do one or two at a time, then test to see which is causing the problem...
  6.    #6  
    Quote Originally Posted by hufn View Post
    ok - are you restoring from a backup after the hard reset? That would restore the problem as well. Also, if you are installing a bunch of software, just do one or two at a time, then test to see which is causing the problem...
    No im not im installing all apps fresh. only thing i restore is my PIM for my contacts. this is all the exact same software ive been using for a year no no issues till the handset swap.
  7.    #7  
    Does any one at all have any ideas??
  8.    #8  
    Active sync now does not work. i cannot back up my device now and it dont even vibrate when the switch is set to the vibrate.

    look like im going to demand a new phone today and it wont be a treo.
  9.    #9  
    I Have gotten my treo replaced and they also gave me a free HTC s640

Posting Permissions