Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Has anyone had problems with the pairing of the 750 and the WEP 200? I bought my headset from eBay (supposedly 'genuine') and the 750 discovers it. But when asked for the security code, the setup won't accept the four zeros from the manual. I have tried many combos with no luck. Any way to reset it (the WEP200)?
  2. TazUk's Avatar
    Posts
    689 Posts
    Global Posts
    719 Global Posts
    #2  
    Have you tried 1234 ?
  3. webedc's Avatar
    Posts
    492 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    #3  
    I'm currently using the same setup (i.e. 750 + Samsung WEP200). The code is 0000.

    My wife also uses a WEP200 but her phone is a Sony Ericsson. The code is also 0000.

    Good luck.
    T R E O s t i l l R O C K S - to a certain extent
    Current: AT&T Tilt/HTC 8925/Kaiser
    Retired: AT&T Treo 750, VZW Treo 650, 700p, *700w, *700wx (* = loaner phone from Palm)
    Tried: AT&T Samsung Blackjack i607
  4. #4  
    Quote Originally Posted by webedc View Post
    I'm currently using the same setup (i.e. 750 + Samsung WEP200). The code is 0000.

    My wife also uses a WEP200 but her phone is a Sony Ericsson. The code is also 0000.

    Good luck.
    Same here. I bought the first one from ebay and it was a fake. I then bought it here in the treocentral store.

    BTW, Does your wep200, stay connected to your phone? After a while if I take the call with my phone I have to connect the bluetooth in my phone settings during the call. Does anybody else have that problem?
    Palm m100 => Palm 515 => BB 7290 => BB 7100g => Treo 650 => BB 8700c => Nokia E62 (for 10 days) => Treo 750 => :Treo 750 with WM6:AT&T Tilt (for 20 days)=>BJII=>Treo 750 WM6=>Treo Pro WM 6.1(for sale)=>Treo 750 WM6 'til a GSM Pre comes up!
  5. webedc's Avatar
    Posts
    492 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by JCB View Post
    BTW, Does your wep200, stay connected to your phone? After a while if I take the call with my phone I have to connect the bluetooth in my phone settings during the call. Does anybody else have that problem?
    I don't have this problem. However, if I use the WEP200 for another cell phone, and then try to use it on my 750 (of course the 'another cell phone' was off then), I had to re-pair or went to the phone settings in order to make it work.
    T R E O s t i l l R O C K S - to a certain extent
    Current: AT&T Tilt/HTC 8925/Kaiser
    Retired: AT&T Treo 750, VZW Treo 650, 700p, *700w, *700wx (* = loaner phone from Palm)
    Tried: AT&T Samsung Blackjack i607
  6. #6  
    Quote Originally Posted by webedc View Post
    I don't have this problem. However, if I use the WEP200 for another cell phone, and then try to use it on my 750 (of course the 'another cell phone' was off then), I had to re-pair or went to the phone settings in order to make it work.
    Thanks for the feedback.
    Palm m100 => Palm 515 => BB 7290 => BB 7100g => Treo 650 => BB 8700c => Nokia E62 (for 10 days) => Treo 750 => :Treo 750 with WM6:AT&T Tilt (for 20 days)=>BJII=>Treo 750 WM6=>Treo Pro WM 6.1(for sale)=>Treo 750 WM6 'til a GSM Pre comes up!
  7. #7  
    you have to push and hold the big button on the side until the blue light stays on then go throught the set up for bluetooth. the code should be 0000. I have a 700p treo and im still trying to figure out all the features.

Posting Permissions